Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Η Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α καλεί σε δυναμική παράσταση διαμαρτυρίας στο Υ.Δ.Μ.Η.Δ αν μέχρι την Τρίτη 19/3/2013 δεν έχει λυθεί το θέμα της πρόσληψης Ε.Β.Π για Παράλληλη Στήριξη

 

Η Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α καλεί σε δυναμική παράσταση διαμαρτυρίας στο Υ.Δ.Μ.Η.Δ αν μέχρι την Τρίτη 19/3/2013 δεν έχει λυθεί το θέμα της πρόσληψης Ε.Β.Π για Παράλληλη Στήριξη

Παράσταση διαμαρτυρίας του Δ.Σ. της ΠΟΣΕΕΠΕΑ για τις προσλήψεις Ε.Β.Π. για το πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης.

Το Δ.Σ. της ΠΟΣΕΕΠΕΑ εκπροσωπούμενο από τον Πρόεδρο Στ. Καρπενησιώτη και τον Γεν. Γραμματέα Δ. Αρβανίτη και με την συμμετοχή της Β. Κανονίδου Ειδ. Γραμματέως του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής, ως εκπροσώπου του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού, επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη 14-3-2013 στις 11.30 π.μ. το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Σε συνάντηση που είχε με τον υπεύθυνο Προσλήψεων Προσωπικού κ. Σπηλιωτόπουλο, εξέφρασε την έντονη διαμαρτυρία του για την καθυστέρηση της υπογραφής της απόφασης για την πρόσληψη 300 αναπληρωτών Ε.Β.Π. που θα τοποθετηθούν σε σχολεία ώστε να προσφέρουν την αναγκαία υποστήριξη σε μαθητές με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.
Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του υπουργείου, αφού ενημερώθηκε για την αναγκαιότητα των συγκεκριμένων προσλήψεων και κατανόησε ότι δεν αποτελούν "μόνο αριθμούς" αλλά προορίζονται να καλύψουν ζωτικές ανάγκες των συγκεκριμένων μαθητών, υποσχέθηκε ότι μέχρι την επόμενη Τρίτη θα έχει σημειωθεί σημαντική πρόοδος στο θέμα της υπογραφής της απόφασης.
Οι εκπρόσωποι της ΠΟΣΕΕΠΕΑ θα επανέλθουν την επόμενη Τρίτη και καλούν τους συναδέλφους να βρίσκονται σε ετοιμότητα εφ όσον χρειαστεί να προβούμε σε δυναμική παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου