Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΠΑΚΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΝΑΠΗΡΙΚΩΝ ΚΑΡΟΤΣΙΩΝ

 ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΠΑΚΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΝΑΠΗΡΙΚΩΝ ΚΑΡΟΤΣΙΩΝ
Μια σημαντική πρωτοβουλία που βοηθά ουσιαστικά συνανθρώπους μας, προσφέρει οικολογικά στην ποιότητα ζωής μας και πρέπει να βρει μιμητές.

Βασ.Βούγιας


Ο Δήμος Ζακύνθου γίνεται μέλος μίας συνολικής προσπάθειας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων του Νομού Πέλλας, για να βοηθήσει ανθρώπους με κινητικά προβλήματα που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν αναπηρικό καροτσάκι.
Η δράση αφορά τη συλλογή καπακιών, τα οποία θα αποσταλούν στο σύλλογο, ξεχωρίζονται, κατηγοριοποιούνται και παραδίδονται σε εταιρεία ανακύκλωσης και εμφιάλωσης. Η εταιρία παραλαμβάνει τα καπάκια, κάνει την καταμέτρηση και αντί χρημάτων, θα δώσει αναπηρικά αμαξίδια. Τα καροτσάκια θα δοθούν στους οικονομικά ασθενέστερους.
Σε αυτή την προσπάθεια μέγιστη σημασία έχει η συμβολή της τοπικής κοινωνίας και το κίνημα του εθελοντισμού. Ο Δήμος Ζακύνθου καλεί όλους τους πολίτες να συλλέξουν καπάκια και να ενισχύσουν αυτήν την προσπάθεια. Τα καπάκια θα συγκεντρώνονται στο γραφείο Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Νεολαίας στον ΕΟΤ.
Ζάκυνθος 21 Μαρτίου 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου