Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Πραγματοποιήθηκε κοινή συνάντηση Δ.Ε.Σ-Σ.Α.Τ.Ε.Α-Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α-ΣΥΛΛΟΓΟΥ Ε.Ε.Π ΑΤΤΙΚΗΣ-ΣΥΛΛΟΓΟΥ Ε.Ε.Π ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, στα πλαίσια Πρωτοβουλίας για την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση.



Πραγματοποιήθηκε κοινή συνάντηση Δ.Ε.Σ-Σ.Α.Τ.Ε.Α-Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α-ΣΥΛΛΟΓΟΥ Ε.Ε.Π ΑΤΤΙΚΗΣ-ΣΥΛΛΟΓΟΥ Ε.Ε.Π ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, στα πλαίσια Πρωτοβουλίας για την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση.

 
Στα πλαίσια της σειράς κοινών επαφών και  δράσεων φορέων που δραστηριοποιούνται στο χώρο της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 13/3/2013 στην Αθήνα, συνάντηση μελών του Δ.Ε.Σ(Δικτύου Ειδικών Σχολείων), του Σ.Α.Τ.Ε.Α(Σύλλογοι Αποφοίτων Τμημάτων Ειδικής Αγωγής), της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α(Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής), του Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.Α(Σύλλογος Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής) και του Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α-ΣΤΕΛΛΑ(Σύλλογος Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας).

Την Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α εκπροσώπησε ο Πρόεδρος Στάθης Καρπενησιώτης, τον Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.Α. ο Αντιπρόεδρος Κων/νος Παπαευαγγέλου και η Γ.Γραμματέας Σοφία Παπαγεωργοπούλου και τον Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α-ΣΤΕΛΛΑ ο Πρόεδρος Βασίλης Βούγιας.

Σκοπός της συνάντησης, η οποία έγινε σε πολύ καλό κλίμα συναντίληψης και αλληλεγγύης, ήταν η προσπάθεια υλοποίησης μιας κοινής δυναμικής δράσεων και κινητοποιήσεων σε συνδυασμό με τη διαμόρφωση ενός κοινού πλαισίου στόχων και επιδιώξεων στα πλαίσια της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης της χώρας μας.

Αποφασίστηκε δε η διαμόρφωση, τις προσεχείς ημέρες, ενός πλαισίου αρχών και στόχων-θέσεων αυτής της πρωτοβουλίας, καθώς και η ανίχνευση  της δυνατότητας επέκτασης της ομάδας   και η συνεργασία με άλλους φορείς.

Περισσότερα για αυτή την πολύ σημαντική ενωτική πρωτοβουλία για την Ε.Α.Ε, θα έχουμε να πούμε σε λίγο καιρό.

Για τον Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α-ΣΤΕΛΛΑ
Βασίλης Βούγιας
13/3/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου