Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ-ΨΗΦΙΣΜΑ

 ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ-ΨΗΦΙΣΜΑ

Μαθητές με Μαθησιακές δυσκολίες φοιτούν σε κάθε σχολείο στην Ελλάδα. Υπολογίζεται ότι το ποσοστό αγγίζει το 10% του πληθυσμού. Παρόλα αυτά οι μαθητές με Μαθησιακές δυσκολίες δεν έχουν την αντιμετώπιση που τους αξίζει από την πολιτεία. Αυτό δεν οφείλεται μόνο στην παρούσα κρίση και στην έλλειψη ρευστότητας αλλά σε μια παραδοσιακά "πρόχειρη" αντιμετώπιση του προβλήματος από τους αρμοδίους.

Εκπαιδευτικοί και Ειδικοί παλεύουν κυριολεκτικά, με τα λιγοστά μέσα που τους παρέχονται, να δώσουν σε αυτά τα παιδιά τις ευκαιρίες που τους αξίζουν. Σαν να μην έφτανε αυτό, το τελευταίο διάστημα παρατηρείται μια αυξανόμενη δυσλειτουργία και υποστελέχωση των κρατικών φορέων διάγνωσης με αποτέλεσμα να μην κλείνονται νέα ραντεβού ή όταν κλείνονται να έχουν χρόνο αναμονής πέραν του ενός έτους...

Ας ενώσουμε την φωνή μας, όλοι μαζί, γονείς, εκπαιδευτικοί, ειδικοί. Ας μαζέψουμε έναν μεγάλο αριθμό υπογραφών ώστε να παραδώσουμε το ψήφισμά μας στα αρμόδια υπουργεία. Τα παιδιά είναι το μέλλον αυτού του κράτους, ας τους δώσουμε την ευκαιρία που τους αξίζει. Υπογράψτε τώρα και μοιραστείτε το, ώστε να μαζέψουμε 5.000 υπογραφές!

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΠΟ ΕΔΩ: http://web.ikidcenters.com/petition_1/#.UU07VzfLPKX 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου