Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΕΡΑΤΩΣΤΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΕΩΝ Ε.Ε.Π/Ε.Β.Π ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ....ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟ Υ.Σ.Ε.Ε.Π ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΤΗΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΜΗΡΙΑ




Σχετικά με τη διαδικασία των Αποσπάσεων του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού(Ε.Ε.Π) και του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού(Ε.Β.Π), δεν είναι της παρούσης να αναφερθούμε στο τραγελαφικόν της δημιουργηθείσας καταστάσεως.



Αν μάλιστα το θέμα αυτό δεν έκρυβε ταλαιπωρία και δυστυχία για τους αιτηθέντες απόσπαση συναδέλφους, θα μπορούσαμε κάλλιστα να το δούμε ως νούμερο επιθεώρησης.



Αλλά αυτό που έχει μεγίστη σημασία και είμαι υποχρεωμένος να επιστήσω την προσοχή στους εμπλεκόμενους, με τον άλφα ή βήτα τρόπο, στην υπόθεση – παράσταση «Αποσπάσεις Ε.Ε.Π/Ε.Β.Π 2013-14», είναι το γεγονός πως σε πολύ λίγες ημέρες «παίρνει» Φ.Ε.Κ το προσφάτως ψηφισθέν νομοσχέδιο για την «Αναδιάρθρωση της Β/θμιας Εκπαίδευσης και λοιπές διατάξεις αρμοδιότητας Υ.ΠΑΙ.Θ», το οποίο ως γνωρίζετε, περιλαμβάνει στην παράγραφο 2β, του άρθρου 28, ρύθμιση για τη νέα συγκρότηση του Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π(πρώην Υ.Σ.Ε.Ε.Π).



Αυτό σημαίνει πως μόλις με το καλό δημοσιευθεί το Φ.Ε.Κ του νομοσχεδίου, τέλος το Υ.Σ.Ε.Ε.Π όπως το ξέραμε. Τέλος και οι συνεδριάσεις του. Όποιος πρόλαβε-πρόλαβε. Του χρόνου πάλι και βλέπουμε, μιας και στη ρύθμιση της παραγρ.2β, του άρθρου 28, υπάρχει μια παράλειψη.(Δέστε:http://seepea-stella.blogspot.gr/2013/09/2-28.html Δεν ξέρουμε ποιος είναι ο Πρόεδρος γιατί δεν αναφέρεται πουθενά. Και χωρίς Πρόεδρο ξέρετε δεν υπάρχουν συμβούλια και για νάχει και το δικό μας, για να μην μείνει παραπονεμένο, χρειάζεται, κατά τα φαινόμενα, άλλη μια νομοθετική ρύθμιση πάνω στην πολύ φρέσκια άρτι ψηφισθείσα.



Και άλλη νομοθετική ρύθμιση σημαίνει άλλο νομοσχέδιο και άλλο νομοσχέδιο σημαίνει κι άλλο χρόνο-πολύ χρόνο- χωρίς Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.



Πολύ κρίμα λοιπόν και πολύ άδικο θα είναι να μπουν σε απίστευτες ομηρίες και ακόμη μεγαλύτερες περιπέτειες οι αιτηθέντες τη ρημάδα την απόσπαση συνάδελφοί μας.



Γι αυτό αρμόδιοι επί των Αποσπάσεων του Ε.Ε.Π/Ε.Β.Π, με τον άλφα ή βήτα τρόπο, δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για ενδεχόμενες νέες συνεδριάσεις- αχρείαστες νάναι, αλλά θάναι;- του υπάρχοντος Συμβουλίου για τις Αποσπάσεις Ε.Ε.Π/Ε.Β.Π 2013-14.





Ότι προλάβουμε. Τελευταίες παραστάσεις.



Βασίλης Βούγιας

12/9/2013



Υ.Γ: Αλλά τα βάσανα τελικά είναι για όλους τους αιτηθέντες απόσπαση συναδέλφους της Ειδικής Αγωγής. Εξ όσων πληροφορούμαι, ούτε στην αυριανή συνεδρίαση του ΚΥΣΔΕ θα συζητηθούν οι αιτήσεις απόσπασης στις Σ.Μ.Ε.Α.Ε των συναδέλφων εκπαιδευτικών. Έχει ο Θεός παιδιά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου