Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Ανακοίνωση Αιρετού στο ΥΣΕΕΠ σχετικά με τις Αποσπάσεις του ΕΕΠ και ΕΒΠ




Ανακοίνωση Αιρετού στο ΥΣΕΕΠ
Σχετικά με τις Αποσπάσεις του ΕΕΠ και ΕΒΠ

Αγαπητοί συνάδελφοι
Χθες πραγματοποιήθηκε το συμβούλιο με κύριο θέμα  τις αποσπάσεις του ΕΕΠ και ΕΒΠ.
Το συμβούλιο έγινε σε θετικό και υποστηρικτικό κλίμα απ΄όλα τα μέλη του συμβουλίου αλλά και από τον εισηγητή τον κο Λολίτσα, προς το σύνολο των συναδέλφων.
          Θα πρέπει να σημειωθεί ότι φέτος, η Δ/νση Ειδικής Αγωγής, ζήτησε από τις διευθύνσεις να δηλωθούν τα λειτουργικά κενά σε ΣΜΕΑΕ και ΚΕΔΔΥ, ώστε να διευκολυνθούν , τόσο το συμβούλιο όσο και οι συνάδελφοι.
 Δυστυχώς όμως διαπιστώθηκε σε κάποιες περιπτώσεις,  διευθυντές των σχολείων να μπερδεύουν τα οργανικά με τα λειτουργικά κενά ή να θεωρούν ότι αφού την προηγούμενη χρονιά πήγε  προσωπικό με απόσπαση, αυτόματα αυτό έχει καταγραφεί στο υπουργείο. Βεβαίως υπάρχουν και ελάχιστες περιπτώσεις διευθυντών που, για δικούς τους λόγους, δεν δίνουν λειτουργικά κενά.
Αυτό είχε σαν συνέπεια, 2 συνάδελφοι να μην μπορούν να αποσπαστούν, επειδή δεν προκύπτουν λειτουργικά κενά.
Το θέμα αυτό θα πρέπει ι να μας απασχολήσει σοβαρά και άμεσα.
Γενικώς , εκτός των δύο περιπτώσεων, το σύνολο των συναδέλφων που ζήτησε απόσπαση ικανοποιήθηκε και αυτό θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό.
Μέσα στην επόμενη εβδομάδα ελπίζω να μπορέσουμε να πάρουμε την  υπογραφή του Υπουργού, ώστε οι συνάδελφοι να μπορέσουν να μετακινηθούν.
Για όποιο θέμα ή εκκρεμότητα υπάρχει στους συναδέλφους, παρακαλώ να επικοινωνούν μαζί μου, στο 6972056448 ή στο e-mail: papdimit@yahoo.gr
Τέλος θέλω να ευχηθώ σε όλους τους συναδέλφους καλή σχολική χρονιά, με υγεία και αγωνιστικότητα.

Παπαευθυμίου Δημήτρης

Αιρετός ΥΣΕΕΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου