Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ "ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ" ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. & Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π....ΧΡΕΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ





Δημοσιεύουμε επιστολή αναπληρώτριας συναδέλφου Ε.Β.Π., η οποία κατά τα φαινόμενα δεν θα μπορέσει να ψηφίσει στις προσεχείς εκλογές της 2ας Νοεμβρίου για εκλογή αιρετών εκπροσώπων σε Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. και Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π., μιας και ψηφοδέλτια δεν έφτασαν στη Σαμοθράκη όπου και εργάζεται.
Τα ίδια συμβαίνουν και σε νησιά του Βορείου Αιγαίου, αλλά και σε άλλες  απομακρυσμένες περιοχές της χώρας, στις οποίες δεν φτάνουν ψηφοδέλτια ή φτάνουν κατόπιν εορτής, με συνέπεια οι συνάδελφοι να  μην μπορούν να ασκήσουν το δημοκρατικό τους εκλογικό δικαίωμα.
Αυτή η ιστορία κρατάει χρόνια και κάποια στιγμή πρέπει ν αλλάξει.
Φτάσαμε στο 2016 και ψηφίζουμε ακόμη με τον αραμπά.
Επιτέλους πρέπει ν αλλάξει η πρόβλεψη του Π.Δ. 1/2013 και με σύγχρονες μεθόδους να μπορούν να ψηφίζουν έγκαιρα όλοι και όλες σε όποια άκρη της Ελλάδας κι αν βρίσκονται.
Προσωπικώς δεσμεύομαι την επομένη των εκλογών να κάνω ότι μπορώ για ν αλλάξει αυτό το καθεστώς που απαξιώνει χρόνια τώρα το εκλογικό δικαίωμα του Ε.Ε.Π./Ε.Β.Π.

Βασίλης Βούγιας

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Παράδειγμα «οργανωτικότητας και επαγγελματισμού» από τους αρμόδιους.

 Τι να πούνε άλλοι κι άλλοι που έχουν στην ευθύνη τους δεκάδες νησιά, όταν βλέπουν τα πεπραγμένα της εδώ διοίκησης ; 

Και για να γίνουμε συγκεκριμένοι εξηγούμε:

Στον Έβρο υπάρχει  ένα και μόνο νησί: η Σαμοθράκη και σ΄ αυτό υπηρετεί μία και μόνο εργαζόμενη Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό, την οποία η Π.Δ.Ε. τοποθέτησε πριν ένα μήνα.

 Στις εκλογές της 2ας Νοεμβρίου για την ανάδειξη υπηρεσιακών συμβουλίων αυτοί που διοργανώνουν τις εκλογές  «ξέχασαν» την υπάλληλό τους στο νησί, και δεν όρισαν ούτε εκλογικό κέντρο για να ψηφίσει, ούτε ψηφοδέλτια απέστειλαν, ούτε την συμπεριέλαβαν σε κάποιο εκλογικό κατάλογο. 

Ερώτημα 1ο:Ποιος είναι υπεύθυνος;

Ερώτημα 2ο: θα αποδοθούν ευθύνες;

Ερώτημα 3ο: Έχουν μια μέρα ακόμη. Θα δώσουν λύση στο πρόβλημα ή απλά θα αφαιρέσουν το δικαίωμα ενός εργαζομένου να αποφασίσει, όπως όλοι οι άλλοι, για το ποιοι θα απαρτίζουν το υπηρεσιακό συμβούλιο που κρίνει τις υπηρεσιακές του μεταβολές.

Οψόμεθα

Αναπληρώτρια Ε.Β.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου