Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.: Καλό ταξίδι αγαπημένη μας Μπέττυ

 
Σήμερα αποχαιρετάμε συντετριμμένοι, την αγαπημένη μας φίλη και συνοδοιπόρο στους αγώνες, Μπέττυ Λεωτσάκου.
 
Την Μπέττυ μας, την Μπέττυ φύλακα άγγελο των κατατρεγμένων, την Μπέττυ της προσφοράς, την Μπέττυ των αγώνων για την Εκπαίδευση και Αποκατάσταση των Τυφλών, για την ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου, για την Ειδική Εκπαίδευση (και όχι «Αγωγή», όπως η ίδια τόνιζε πάντα).
Το μυαλό και η καρδιά αρνούνται να πιστέψουν το τραγικό νέο του χαμού της. Για μας τους συναδέλφους και φίλους της, υπήρξε στήριγμα, εμψυχώτρια και παράδειγμα δουλειάς, αξιοπρέπειας και αφοσίωσης.
Από όποιο μετερίζι κι αν δούλεψε, ΠΟΣΕΕΠΕΑ, ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΕΑΤ, ΠΑΙΔΟΠΟΛΗ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, INTERNATIONAL COUNCIL FOR THE EDUCATION OF THE VISUALLY IMPAIRED (ICEVI – Europe), αφιέρωσε τις γνώσεις, τον επιστημονικό της λόγο, τη μαχητικότητα, τον εαυτό της ολόκληρο στο κοινό καλό.
Σήμερα ο χώρος του ΕΕΠ και ΕΒΠ, ο χώρος της Αναπηρίας και της Ειδικής Εκπαίδευσης, γίνονται φτωχότεροι. Για εμάς στην ΠΟΣΕΕΠΕΑ, η απώλειά της αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό. Υπήρξε ενεργό μέλος των περισσότερων Διοικητικών Συμβουλίων της Ομοσπονδίας, καθώς και αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης (ΙΜΕΓΕΕ). Πέρα όμως από τους τίτλους, ήταν για όλους μας αρωγός και στήριγμα σε κάθε διεκδίκηση, σε κάθε αγώνα, σε κάθε εγχείρημα της Ομοσπονδίας και του κλάδου. Είχαμε τη μεγάλη τύχη να τη γνωρίσουμε και να την έχουμε κοντά μας. Μας έφυγε νωρίς, ίσως για να φροντίσει τους κατατρεγμένους και τους πονεμένους σε έναν άλλο κόσμο….
Μπέττυ, θα είσαι πάντα στο μυαλό και στην καρδιά μας!
Καλό ταξίδι…
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στην οικογένειά της.
 Η κηδεία της Μπέττυς θα γίνει τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 15:30 στον ναό της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στα Γλυκά Νερά.
Το Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου