Τρίτη 4 Απριλίου 2017

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ Ε.Α.Ε. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ Δ/ΝΤΗ Ε.Α.Ε. Π. ΚΑΣΣΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ



Από το ρεπορτάζ του esos.gr

Εγκλωβισμένοι βρίσκονται από τη λήξη του ωραρίου τους  περίπου 1.800 υπάλληλοι εντός του κτιρίου του υπουργείο  Παιδείας, λόγω της συγκέντρωσης που πραγματοποιούν εκπαιδευτικοί Ειδικής Αγωγής.
Οι εκπαιδευτικοί είναι συγκεντρωμένοι και στις τρεις εξόδους του υπουργείου , όπου πραγματοποιούν διαμαρτυρία, και προειδοποιούν ότι δεν θα αποχωρήσουν εάν δεν συναντήσουν τον υπουργό Παιδείας Κ. Γαβρόγλου.
Οι πόρτες και στις τρεις εξόδους που διαθέτει το υπουργείο Παιδείας είναι κλειστές με αποτέλεσμα να μην μπορούν να αποχωρήσουν οι υπάλληλοι.
Εκατοντάδες αναπληρωτές Ειδικής Αγωγής και άλλων ειδικοτήτων από όλη τη χώρα έχουν μπλοκάρει τις 3 πύλες του υπουργείου! Δεν μπορεί να εισέλθει και να εξέλθει κανείς.

Οι διαδηλωτές ζητούν:

1.Να απομακρυνθούν τα ΜΑΤ.
2.Την παραίτηση του διευθυντή ειδικής αγωγής Π. Κασσιανού.
3.Άμεση συνάντηση με τον ίδιο τον υπουργό κ. Γαβρόγλου

Οπως δήλωσε στο  esos   ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Γ. Παντής πρότεινε στους εκπαιδευτικούς να διατεθούν δύο περιπολικά , προκειμένου να μεταφερθεί  αντιπροσωπεία στη Βουλή, όπου βρίσκεται ο υπ. Παιδείας, προκειμένου να γίνει αυτή η συνάντηση.

Η πρόταση, όπως μας είπε ο κ. Παντής, απορρίφθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου