Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Π.Δ.Ε. ΑΤΤΙΚΗΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Ε.Β.Π. ΓΙΑ ΤΟ 2017-18 & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΥΓΕΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΩΝ-ΩΝ ΕΒΠ


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ
ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 27 Ιουλίου 2017

ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ
ΕΙΔΙΚΟΥ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ΕΒΠ) και ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΩΝ

 ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017-2018

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής ανακοινώνει ότι έχει αναρτηθεί ανακοινοποιημένος στο ορθό ο οριστικός πίνακας κατάταξης υποψηφίων αναπληρωτών/τριών κλάδου ΔΕ1-Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.), ως προς τη σειρά κατάταξης των ισοβαθμούντων υποψηφίων του εν λόγω κλάδου, όπως αυτή προέκυψε κατόπιν της κλήρωσης που διενεργήθηκε την 1-6-2017 στα   Γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής.
Ο ανωτέρω πίνακας έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπ/σης Αττικής (Πίνακες Αναπληρωτών Ειδικής Αγωγής 2017).
Για την διαδικασία πρόσληψης καθώς και για τα λειτουργικά κενά των ΣΜΕΑΕ και των σχολικών μονάδων Γενικής Εκπαίδευσης, όπου θα κληθούν να τοποθετηθούν οι υποψήφιοι θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση.
Επισημαίνεται ότι η ενημέρωση των υποψηφίων θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο μέσω της παρούσας ιστοσελίδας.

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΥΓΕΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΩΝ-ΩΝ ΕΒΠ για το σχολικό έτος 2017-18

Υπενθυμίζουμε στις/στους υποψήφιες/-ους αναπληρώτριες/-ές Ε.Β.Π. ότι είναι υποχρεωτικό κατά την ανάληψη υπηρεσίας να προσκομίσουν στην υπηρεσία μας πρόσφατες βεβαιώσεις από γενικό ιατρό ή παθολόγο ΚΑΙ ψυχίατρο (Προσοχή! όχι άλλες ειδικότητες). Οι υποψήφιοι/-ες που εργάστηκαν κατά το σχολικό έτος 2016-2017, υποχρεούνται να προσκομίσουν νέες ιατρικές βεβαιώσεις.  
Όσες βεβαιώσεις είναι από δημόσιο νοσοκομείο/φορέα πρέπει να φέρουν και στρογγυλή σφραγίδα.
Να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή ώστε να είναι σωστά τα στοιχεία της/του υποψήφιας/-ου και η ημερομηνία και να είναι ευκρινής η σφραγίδα της/του ιατρού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου