Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ seepeaa.gr Η ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΟΠΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΗΘΗ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ


29/7/2017
ΠΟΠΗ Γ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΕΕΠ ΚΑΙ ΕΒΠ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Καταγγέλλω την απαράδεκτη στάση από ορισμένα πρόσωπα που λειτουργούν με εμπάθεια εναντίον μου, επειδή αρνήθηκα να δημοσιεύσω στην ιστοσελίδα του ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ και στη σελίδα στο Facebook Σεεπεαα www.seepeaa.gr, ανακοίνωση, η οποία περιείχε υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο που δεν αρμόζει στις αρχές του Συλλόγου μας.

Μετά την άρνησή μου και την αήθη επίθεση που δέχτηκα και παρά το γεγονός ότι είχαν την στήριξη αυτών των αντιλήψεων από μέλη του Δ.Σ. του ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, που δεν αναγνωρίζουν την προσφορά αγώνων και την υποστήριξη του ΕΕΠ και ΕΒΠ, δηλώνω ότι:

1)Επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμα μου, και

2)Αρνούμαι να παρέχω πλέον τις υπηρεσίες μου για την ενημέρωση της ιστοσελίδας του Συλλόγου, που έκανα υπεύθυνα και καθημερινά και χωρίς κανένα οικονομικό όφελος, από τις 20/11/2007 μέχρι σήμερα, για να συμβάλει στους στόχους και τους σκοπούς του ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, να έχει καθιερωθεί στη συνείδηση του κοινού μας και να ξεπεράσει το επίπεδο των 17.000.000 επισκεπτών.

Θα συνεχίσω να ενημερώνω για τα δίκαια αιτήματα του ΕΕΠ και του ΕΒΠ και όλων των άλλων με δικά μου μέσα.

Από την πλευρά της επιτίμου προέδρου του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής, καλώ όλους τους συναδέλφους, μόνιμους και αναπληρωτές του ΕΕΠ και του ΕΒΠ, να απομονώσουν τους συκοφάντες, γιατί μόνο καλό δεν κάνουν στην ενότητα των κλάδων μας.

Υ.Γ. Κατόπιν των παραπάνω, στη σελίδα στο F/b Σεεπεαα www.seepeaa.gr όνομα και λογότυπα θα αλλάξουν και γι αυτό θα ενημερωθείτε σύντομα.

Πόπη Γ. Γεωργίου

Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ψυχολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου