Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Ο ΑΠΡΙΛΗΣ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ-ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ & ΕΙΔΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 12:30


ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Ο ΑΠΡΙΛΗΣ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ-ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ & ΕΙΔΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 12:30


ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ  ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α ΣΤΕΛΛΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ
-------------------------------------------------------------------------------------------------
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ


ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ


ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013
ΩΡΑ: 12:30

Την Παρασκευή 19 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί το πανελλαδικό συλλαλητήριο για την Ειδική Αγωγή στην Αθήνα.

Παράλληλα, με πρωτοβουλία του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του ειδικού δημοτικού και ειδικού νηπιαγωγείου Λαμίας, γονείς/κηδεμόνες και εργαζόμενοι στην Ειδική Αγωγή θα συγκεντρωθούμε, σε ένδειξη συμπαράστασης, από τις 12:30 ως τις 14:00 στο χώρο του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Λαμίας

 (Γρεβενών & Μπελογιάννη στο Παγκράτι).

Η παρουσία όλων μας είναι σημαντική, για να αναδείξουμε και σε τοπικό επίπεδο τα προβλήματα της ειδικής αγωγής.



  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ

ΕΙΔΙΚΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Για όσους από εμάς δε θα παραβρεθούμε στην Αθήνα θα ήταν πολύ σημαντικό να στηρίξουμε την εκδήλωση που προσπάθησε να στήσει η ομάδα αναπληρωτών της πόλης μας σε συνεργασία με το προσωπικό και το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Ειδικού Δημοτικού και Ειδικού Νηπιαγωγείου Λαμίας. 

Είναι πολύ σημαντική η συμμετοχή σας στην 3ωρη στάση εργασίας αλλά ακόμα πιο σημαντική η παρουσία σας στη δράση που οργανώνεται για όλους μας στη Λαμία! 

Σας προωθούμε την ανακοίνωση του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του ειδικού δημοτικού και ειδικού νηπιαγωγείου Λαμίας σχετικά με τη δράση που οργανώνει στις 19 Απριλίου.

Ο στόχος του συλλόγου γονέων είναι να συγκεντρωθούν στο χώρο του ειδικού σχολείου όσο το δυνατόν περισσότεροι γονείς και εργαζόμενοι στην ειδική αγωγή, προκειμένου να δοθεί και η τοπική διάσταση του θέματος.

Η παρουσία σας είναι σημαντική μην το ξεχνάτε! Διαφημίστε το όπως μπορείτε! Ενημερώστε τους συναδέλφους σας και τους γονείς των μαθητών σας!

  

Ομάδα Αναπληρωτών Ειδικής Αγωγής Λαμίας
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου