Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Λ.Τ.Ε.Ε: 22/7/2013 - Αποφράδα ημέρα. Διαθεσιμότητα, Διαγραφή, "Απόλυση"



2 σχόλια:

  1. Αγαπητοί συνάδελφοι,
    Χαίρομαι τουλάχιστον που Δελτία Τύπου όπως το παραπάνω το δημοσιεύσατε και το αναδημοσίευσαν από εσάς στην ιστοσελίδα των Διαθέσιμων εκπαιδευτικών παρόλο που τα αρνητικά σχόλια για την ΟΛΤΕΕ παίρνουν και δίνουν. Όσοι είναι ήταν και θα είναι παρόντες στις συνεδρίασης της Συντονιστικής Επιτροπής Διαθέσιμων Εκπαιδευτικών έχουν γνώση των λεγομένων μου και των θέσεων αρκετών συναδέλφων μας.
    Εδώ χάνεται ο κόσμος και ο τόπος κάτω απο τα πόδια μας, βρισκόμαστε τρείς μήνες πριν την ΑΠΟΛΥΣΗ και οι αγαπητοί επαγγελματίες συνδικαλιστές, επιθυμούν διακαώς να εκπροσωπούν τους πάντες για τα πάντα και να έχουν την αποκλειστικότητα.
    Δυστυχώς όμως εμείς ως εκπαιδευτικοί και Δημόσιοι Υπάλληλοι δίνουμε τα δικαιώματα σε αυτά τα άτομα που ζουν συνδικαλιστικά από τα κουκιά στις συνεδριάσεις τους και στις συνεδριάσεις της ΑΔΕΔΥ να μην μας υπολογίζουν και όταν αναφέρονται στην ΠΑΙΔΕΙΑ να αποκλείουν ολόκληρα τμήματα της εκπαιδευτικής κοινότητας που δεν μπορούν να τα ταυτίσουν με τα κουκιά τους.
    Ευχαριστώ πολύ
    Δανάσκος Φώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνάδελφοι λυπήθηκα διότι πριν απο λίγο κατέβασαν το έγγραφο απο το ιστολόγιο της Συντονιστικής Επιτροπής Διαθεσίμων Εκπαιδευτικών .
    Αυτό θα πει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ δεν το θέλουν
    Φώτης Δανάσκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή