Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ Η ΖΩΗ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ – ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ ΑΠΟΛΥΣΗ ΜΠΟΥΛΟΥΤΑ, ΤΩΡΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΚΟΒΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Ι.Ε.Λ.Ε.)


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 


  Πριν από μερικές ημέρες σε δημοφιλή ενημερωτική σελίδα στο διαδίκτυο αναρτήθηκε περιγραφή συγκέντρωσης στο Κολλέγιο Αθηνών. Το σκηνικό έμοιαζε με χολυγουντιανή τελετή. Πανάκριβα αυτοκίνητα και επίδειξη πλούτου σε ένα ονειρικά διακοσμημένο περιβάλλον.
Όμως υπάρχει και η σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού. Το λαμπερό Κολλέγιο που προτιμούν οι εκλεκτοί συμπεριφέρεται με την αυταρχικότητα μεσαιωνικού δεσπότη στους εργαζόμενους. Μετά την εκδικητική απόλυση Μπουλούτα πληροφορούμαστε από τον Σύλλογο των Εκπαιδευτικών του Κολλεγίου (ΣΕΛΚΑ) ότι  η διοίκηση έκοψε το Δώρο των Χριστουγέννων από τους συναδέλφους. Δεν μας εντυπωσιάζει η κίνηση. Το κατάφορτο τραπέζι των ισχυρών σ’ αυτή τη χώρα γέμιζε πάντα από την καταλήστευση των αδύναμων.
Το ΔΣ του ΣΕΛΚΑ απέστειλε καταγγελίες για την κατάργηση του Δώρου των Χριστουγέννων στις οικείες Δ/νσεις Εκπαίδευσης και στην Επιθεώρηση Εργασίας. Επίσης, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κατάργηση του Δώρου, ανακοίνωσε τη μη συμμετοχή του στη χριστουγεννιάτικη εορτή που διοργανώνει κάθε χρόνο η διοίκηση του Ε.Ε.Ι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου