Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ ΤΟ Ε.Ε.Π ΤΟΥ Ο.Α.Ε.Δ ΚΑΤΑ ΤΟ Υ.ΠΑΙ.Θ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΕΙ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ Ε.Α.Ε ΠΡΩΤΟ(ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΧΟΥΜΕ 5 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΗΝΕΣ ΕΩΣ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΣΧ. ΕΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΤΟ "ΚΑΝΟΝΙΚΟ" Ε.Ε.Π...ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΘΑΙ)



2 σχόλια:

  1. Δηλαδή θα έχουμε π.χ. Ψυχολόγο και βοηθό ψυχολόγου, Κοινωνικό Λειτουργό και βοηθό Κ/Λ. Θα είναι σαν το ποδόσφαιρο, όπου έχουμε το διαιτητή και το βοηθό διαιτητή. Τι άλλο θα ακούσουμε φέτος; Εκεί που νομίζουμε ότι τα έχουμε δει και τα έχουμε ακούσει όλα, πάντα κάτι καινούριο (και χειρότερο) συμβαίνει. Ο κύριος Υπουργός δεν μας αφήνει να πλήξουμε καθόλου.....
    Είναι πραγματικά ντροπή τα όσα συμβαίνουν φέτος.
    Φαντάζομαι ότι αφού θα πάνε οι "επικουρικοί" να στελεχώσουν τις δομές ΕΑΕ, οι "βασικοί" ΕΕΠ αργήσουν (λίγο ακόμα.....) να προσληφθούν. Και θα πει σίγουρα ο κ. Υπουργός πως "αφού πάει καλά το μοντέλο του ΟΑΕΔ φέτος, δεν το καθιερώνουμε μόνιμα;" Καλήνύχτα Ειδική Αγωγή!
    Καλή χρονιά κύριε Βούγια με υγεία και χαρά, αν και τα μηνύματα είναι πολύ δυσάρεστα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ πάνε να μας πείσουν πως την αιθαλομίχλη την έφεραν πάνω από τα κεφάλια μας για να μην θερμαίνουν φτηνά τις πισίνες τους κάποιοι(πόσοι πια?) λεφτάδες. Ζούμε την διάχυση της εξαθλίωσης κι ακούμε κι από πάνω ένα σωρό απίστευτες ηλιθιότητες. Στο θέμα του ΟΑΕΔ μια από τα ίδια. Επικουρικό προσωπικό λέει...Μα για να έχεις επικουρικό πρέπει πρώτα να διαθέτεις μόνιμο και βασικό.
    Και όντως, "Γιατί ν' αγοράσεις μια αγελάδα, όταν το γάλα είναι τόσο φτηνό" λένε οι Άγγλοι. Γιατί να έχουμε αναπληρωτές ΕΕΠ ή και μόνιμους ακόμα ακόμα αφού υπάρχει η εξευτελιστικά φτηνή παροχή εργασίας του ΟΑΕΔ?
    Καλή Χρονιά να έχουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή