Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ 400 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Ε.Ε.Π. ΣΕ ΚΕ.Δ.Δ.Υ./Ε.Δ.Ε.Α.Υ. - ΤΟ 10% ΑΠΟ ΤΙΣ 400 ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ Ε.Β.Π. ΓΙΑ Σ.Μ.Ε.Α.Ε. - ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Ε.Α.Ε. ΣΕ ΚΕ.Δ.Δ.Υ. - ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ

Των Αιρετών Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.
Βασίλη Βούγια & Δημήτρη Παπαευθυμίου


1ον - Το Πρόγραμμα ΕΣΠΑ των 400+ πιστώσεων για πρόσληψη αναπληρωτών Ε.Ε.Π. για Ε.Δ.Ε.Α.Υ./ΚΕ.Δ.Δ.Υ. βρίσκεται στο στάδιο ολοκλήρωσης, μετά από μια καθυστέρηση που παρουσιάστηκε  και πιθανολογείται πως από 1η Νοεμβρίου θα είναι έτοιμο , ώστε οι πιστώσεις να διατεθούν στις Π.Δ.Ε.
 
2ον - Το υπόλοιπο 10% επί των 400 πιστώσεων για προσλήψεις αναπληρωτών Ε.Β.Π. σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε. θα σταλεί σήμερα στις 13 Π.Δ.Ε., ώστε από Δευτέρα 24/10 να αρχίσουν να διατίθενται.
 
3ον - Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί Ειδικής Αγωγής στα ΚΕ.Δ.Δ.Υ. θα προσληφθούν στα ΚΕ.Δ.Δ.Υ. στις αρχές Νοεμβρίου από  πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (Π.Δ.Ε.).
 
 4ον - Για το θέμα της διαδικασίας κατανομής  πιστώσεων αναπληρωτών της Π.Δ.Ε. Δυτικής Μακεδονίας, όπως πληροφορηθήκαμε, η Διεύθυνση Ειδικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας ετοιμάζει έγγραφο προς την Π.Δ.Ε. με σκοπό τη διευθέτηση του ζητήματος.Δημήτρης Παπαευθυμίου & Βασίλης  Βούγιας
Αιρετοί Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου