Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Κατατέθηκε, τελικά, χθές 7/3/2013 ως ξεχωριστό νομοσχέδιο από το Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α η "Αρχή Διασφάλισης της Ποιότητας στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (Α.ΔΙ.Π.Π.Ε.)"

 

Κατατέθηκε, τελικά, χθές 7/3/2013 ως ξεχωριστό νομοσχέδιο από το Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α  η "Αρχή Διασφάλισης της Ποιότητας στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (Α.ΔΙ.Π.Π.Ε.)"

  Μας ελύθη τελικώς η απορία της ξαφνικής απόσυρσης της τροπολογίας του Υπουργείου παιδείας περί Α.ΔΙ.Π.Π.Ε, η οποία είχε κατατεθεί σε άσχετο νομοσχέδιο. Χθές, 7/3/2013, κατετέθη ως ξεχωριστό νομοσχέδιο από το Υπουργείο Παιδείας με τίτλο:

"Αρχή Διασφάλισης της Ποιότητας στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (Α.ΔΙ.Π.Π.Ε.)"

 Έτσι το μείζον αυτό ζήτημα θα συζητηθεί στην αρμόδια Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων και όχι  στην Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου, στην οποία θα περιέπιπτε αν παρέμενε ως τροπολογία.

Είμεθα λοιπόν διπλά ευτυχείς, διότι πρώτον το εν λόγω πόνημα θα συζητηθεί και δεύτερον θα συζητηθεί και στην καθ ύλην αρμόδια επιτροπή. Τι άλλο να ζητήσει κανείς, τη στιγμή που "κοτζάμ" σχέδιο "Αθηνά" κατατίθεται ως Προεδρικό Διάταγμα, χωρίς δυνατότητα κοινοβουλευτικής συζητήσεως...

Β.Β

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ 

Τίτλος
Αρχή Διασφάλισης της Ποιότητας στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (Α.ΔΙ.Π.Π.Ε.)
Τύπος
Σχέδιο νόμου
Υπουργείο
Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού
Επιτροπή
Διαρκής Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων
Φάση Επεξεργασίας
Κατατεθέντα
Ημερ/νια Φάσης επεξεργασίας
07/03/2013
Το φωτοτυπημένο σ/ν ή π/ν
δεν αποτελεί το τελικό κείμενο διότι εκκρεμούν
ορθογραφικές και συντακτικές διορθώσεις

          
Ημ. Κατάθεσης

07/03/2013
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου