Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Β’ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΔΙΟΙΚ. ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ






ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΞΟΥΛΙΔΟΥ – ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

3-4-2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ  Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ,
ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ και
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Με αφορμή την απουσία των Υπουργών Παιδείας & Θρησκευμάτων και Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, η Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης και υπεύθυνη του τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κα Σταυρούλα Ξουλίδου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Για άλλη μια φορά έλαμψαν δια της απουσίας τους οι Υπουργοί της συγκυβέρνησης, που κατά τα άλλα φαινομενικά υπερασπίζονται το διάλογο, τη δημοκρατία και τον κοινοβουλευτισμό. Στην αγωνία των χιλιάδων υπό διαθεσιμότητα εκπαιδευτικών που τεχνηέντως οδηγούνται σε απόλυση, οι κ. Αρβανιτόπουλος και Μητσοτάκης απάντησαν με την ηχηρή απουσία τους.
Η στάση τους αυτή αποδεικνύει περίτρανα τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται τα σοβαρά προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας, που η μνημονιακή τους πολιτική δημιούργησε: Αρνούνται επιδεικτικά το διάλογο, προκαλούν με την ένοχη σιωπή τους, αδιαφορούν για την εκπαιδευτική κοινότητα και εν τέλει υπογράφουν την καταδίκη της Ελλάδας, καθώς δεν φροντίζουν για την έξοδό της από την κρίση.
Εκ μέρους της εκπαιδευτικής και όχι μόνο κοινότητας, σας ευχαριστούμε πολύ, κ. υπουργοί για την περιφρόνησή σας, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι προσεχώς ο ελληνικός λαός θα σας κρίνει «μετεξεταστέους», λόγω των αδικαιολόγητων απουσιών σας αλλά και της γενικότερης διαγωγής σας…. Εμείς πάντως, όσο και αν κωφεύετε στα προβλήματα της χώρας, θα συνεχίζουμε να δίνουμε καθημερινά μάχες για την επάνοδο της χώρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου