Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

ΜΕΤAΠΤΥΧΙΑΚΟ ΤΟΥ Φ.Π.Ψ. ΤΟΥ Ε.Κ.Π.Α.: «Εφαρμοσμένη Ψυχολογία Παιδιού και Εφήβου»...Αιτήσεις έως 28 Απριλίου 2017



Το Π.Μ.Σ. «Εφαρμοσμένη Ψυχολογία Παιδιού και Εφήβου» - http://www.ppp.uoa.gr/metaptyxiakes-spoydes/programmata-metaptyxiakon-spoydon/p-m-s-efarmosmenh-cyxologia-paidioy-kai-efiboy.html-  στοχεύει στη μελέτη και αξιοποίηση επιστημονικών θεωριών, αρχών και  πρακτικών της  Ψυχολογίας για την κατανόηση και προαγωγή της  μαθησιακής  διεργασίας και της ψυχικής υγείας παιδιών και εφήβων με απώτερο σκοπό την πρόληψη, αξιολόγηση, παρέμβαση και έρευνα από πτυχιούχους των Τμημάτων Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας καθώς και Τμημάτων Ψυχολογίας, Κοινωνικών και  Ανθρωπιστικών Επιστημών.
Ειδικότερα, το πρόγραμμα αυτό αποβλέπει στην κατάρτιση στελεχών της Εκπαίδευσης και επαγγελματιών της Ψυχολογίας, με κύριο έργο την κατανόηση της ολόπλευρης ανάπτυξης των παιδιών και των εφήβων σε συνδυασμό με την εφαρμογή αυτών των γνώσεων στην Εκπαίδευση, σε δομές ψυχικής υγείας  ή σε άλλα πλαίσια που ασχολούνται με παιδιά και εφήβους. Έτσι, οι απόφοιτοι, ακολουθώντας το μοντέλο του επιστήμονα-επαγγελματία θα έχουν αποκτήσει θεωρητική και πρακτική κατάρτιση σε θέματα Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας σε παιδιά και εφήβους.

 ΠΜΣ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥ Οδηγός και Κανονισμός Σπουδών 2015-2017(αναμένεται να αναρτηθεί ελαφρώς τροποποιημένος ο Οδηγός Σπουδών εντός των ημερών)



Οι ενδιαφερόμενοι/ες, καλούνται να υποβάλουν φάκελο υποψηφιότητας από 08/03/2017 έως 28/4/2017, και ημέρες Δευτέρα έως Πέμπτη από   11:00-13:00μμ  αυτοπροσώπως στη κ. Αργυρούλα Βασιλείου, Γραμματεία του ΠΜΣ  "Εφαρμοσμένη Ψυχολογία Παιδιού και Εφήβου" του Τομέα Ψυχολογίας του Τμήματος Φ.Π.Ψ., Φιλοσοφική Σχολή, Παν/πολη Ζωγράφου, 5ο όρ. Κυψέλη 526.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου