Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ Κ.Ε.Α.Τ. ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΥΦΛΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ "ΣΚΥΛΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ"




Το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών και η Νεολαία του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών, προσκαλούν σε ανοιχτή συνάντηση γνωριμίας με το Κέντρο «Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδος», τις νέες και τους νέους με αναπηρία όρασης, καθώς και τους γονείς παιδιών με αναπηρία όρασης, οι οποίοι επιθυμούν να γνωρίσουν από κοντά τα οφέλη της χρήσης Σκύλου Οδηγού Τυφλών.

Εκπαιδευτές θα μιλήσουν για όλη τη διαδικασία εκπαίδευσης και αντιστοίχισης Χειριστών με αναπηρία όρασης και σκύλων οδηγών, ενώ θα παραστούν και κάποιοι από τους Χειριστές Σκύλου Οδηγού, οι οποίοι θα καταθέσουν τη βιωματική εμπειρία τους και θα δεχτούν ερωτήσεις από το κοινό.


Την παρουσίαση του έργου και των δράσεων του Κέντρου «Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδος», θα συντονίσει η Πρόεδρος του Φορέα κα. Ζωή Γερουλάνου, ενώ την έναρξη της εκδήλωσης θα κηρύξει με σύντομο χαιρετισμό του, ο νέος Διοικητής του ΚΕΑΤ κ. Μενέλαος Τσαούσης.

Στο τέλος της παρουσίασης, όσοι παρευρισκόμενοι με αναπηρία όρασης το επιθυμούν, θα έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν μια βόλτα με Σκύλο οδηγό, συνοδευόμενοι από εκπαιδευτή του Κέντρου.

Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τις υπηρεσίες και την προσφορά του Ελληνικού Κέντρου Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Σκύλων Οδηγών και Κινητικότητας Τυφλών και Σκύλων Βοηθών για Άτομα με Αναπηρίες «Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδος».

Σάββατο 1η Απριλίου 2017, 10.30-12.00 π.μ. στο Αμφιθέατρο του ΚΕΑΤ (Ελευθερίου Βενιζέλου 210, Καλλιθέα, είσοδος από Σπάρτης) 


Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΣ ΤΟΥ ΚΕΑΤ
ΜΕΝΕΛΑΟΣ Λ. ΤΣΑΟΥΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου