Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ





Με τον κο Στέφανο Κούτρα, Σύμβουλο Ειδικής Αγωγής του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής(Ι.Ε.Π.) και τη Σύμβουλο Ε.Α.Ε. Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κα Ελένη Λαπαντζή επισκεφθήκαμε το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Φθιώτιδας, το Ειδικό Νηπιαγωγείο, το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Λαμίας, όπου ο κος Κούτρας είχε την ευκαιρία να ακούσει τα προβλήματα και τις προτάσεις των συναδέλφων εκπαιδευτικών, Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π., όσον αφορά στη λειτουργία των δομών Ε.Α.Ε., στα πλαίσια της επιμορφωτικής Ημερίδας με θέμα: «Ενημέρωση για την Πρόσβαση στην Εκπαίδευση».

Η Ημερίδα διοργανώνεται από το ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Φθιώτιδας, την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας, τη Σχολική Σύμβουλο της 13ης Περιφέρειας Ειδικής Αγωγής, τον Δήμο Λαμιέων με την επιστημονική υποστήριξη του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής του ΥΠ.Π.Ε.Θ. και θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου  Λαμιέων αύριο Πέμπτη 16-03-2017.





Με τον Σύμβουλο Ειδικής Αγωγής του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής(Ι.Ε.Π.) του Υπουργείου Παιδείας Στέφανο Κούτρα, μιλάμε για την αυριανή Ημερίδα Ενημέρωσης για την Πρόσβαση στην Εκπαίδευση στο Δελτίο Ειδήσεων του STAR Κεντρ. Ελλάδας(από το 45:09 λεπτό). -  https://www.dailymotion.com/video/x5evdqr_%CE%B3%CE%B5%CE%B3%CE%BF%CE%BD%CF%8C%CF%84%CE%B1-14-30-15-3-2017_news


ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ: http://seepea-stella.blogspot.gr/2017/03/16-2017_14.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου