Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π...19/3/2015...(ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ- ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ-ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΕΣ-ΑΣΚΗΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ)





Πραγματοποιήθηκαν οι δυο συνεδριάσεις του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού(Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015.

Το Συμβούλιο γνωμοδότησε θετικά για τη συνάφεια μεταπτυχιακών τίτλων 2 μελών του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού(Ε.Ε.Π.), αναγνώρισε προϋπηρεσίες 2 μελών Ε.Ε.Π. και απάντησε αρνητικά στην αναγνώριση προϋπηρεσίας ενός μέλους Ε.Ε.Π.

Επίσης χορήγησε άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου σε ένα μέλος Ε.Ε.Π. στέλεχος εκπαίδευσης, ενέκρινε την αποδέσμευση ενός μέλους Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού(Ε.Β.Π.) για Μετάταξη και δεν ενέκρινε την αποδέσμευση ενός μέλους Ε.Ε.Π. για Μετάταξη.

Τέλος σε σχέση με τις Μεταθέσεις Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. για το 2015-16, η διαδικασία ξεκίνησε, το πληροφοριακό σύστημα "έτρεξε" και κατά τα φαινόμενα ικανοποιείται η αίτηση Μετάθεσης 3 μελών Ε.Ε.Π. Ειδικών Κατηγοριών, ακυρώνεται η αίτηση 1 μέλους Ε.Ε.Π. και ανακαλείται η αίτηση 1 μέλους Ε.Ε.Π.

Όσον αφορά στην κύρια κατηγορία των Μεταθέσεων Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. για το 2015-15, υποβλήθηκαν 44 αιτήσεις(οι μισές σχεδόν από πέρσι), 35 μελών Ε.Ε.Π. και 9 μελών Ε.Β.Π.

Μετάθεση, κατά τα φαινόμενα, παίρνουν 11 μέλη Ε.Ε.Π.(7 Κοινωνικοί Λειτουργοί-ΠΕ30, 3 Ψυχολόγοι ΠΕ-23, 1 Εργοθεραπεύτρια-ΠΕ29) και 3 μέλη Ε.Β.Π, σύνολο 14 μέλη Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π.

Για να ανακοινωθούν επίσημα οι Μεταθέσεις χρειάζεται η έγκριση της Πολιτικής Ηγεσίας του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ. την οποία και ελπίζουμε να λάβουμε συντόμως.

(Οι ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι μπορούν να επικοινωνούν με τους αιρετούς για πληροφόρηση).

Κλείνοντας πρέπει να αναφέρουμε πως το Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. στην παρούσα φάση έκανε αυτό που έπρεπε και οι Μεταθέσεις ουσιαστικά διενεργήθηκαν στα μέσα Μαρτίου για πρώτη φορά -μάλιστα πριν από τις Μεταθέσεις των εκπαιδευτικών -συντομεύοντας τον χρόνο για τις Αποσπάσεις και την Εγκύκλιο πρόσληψης Αναπληρωτών Ε.Ε.Π & Ε.Β.Π. με στόχο την έγκαιρη στελέχωση των δομών Ε.Α.Ε. με Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. την καινούργια σχολική χρονιά.

Με όποια εξέλιξη θα επανέλθουμε.

Βασίλης Βούγιας(6974714206)
Δημήτρης Παπαευθυμίου(6972056448)

Αιρετοί του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού(Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου