Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ(Ε.Ε.Π.) & ΕΙΔΙΚΟ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ(Ε.Β.Π.) ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 26/5/2016 ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ





Όλο το Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό(Ε.Ε.Π.) και Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό(Ε.Β.Π.), των Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης(Σ.Μ.Ε.Α.Ε.), των Κέντρων Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης(ΚΕ.Δ.Δ.Υ.), των Επιτροπών Διαγνωστικής Εκπαιδευτικής Αξιολόγησης και Υποστήριξης(Ε.Δ.Ε.Α.Υ.) και το Ε.Β.Π.(Συνοδοί  μαθητών) των Γενικών Σχολείων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, θα συγκεντρωθεί αύριο, Πέμπτη 26/5/2016 στις 9:00, στο Αμφιθέατρο του Συνεδριακού Κέντρου της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας στην Χαλκίδα, όπου θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.


Θα υπάρξει ενδελεχής ενημέρωση για τις εξελίξεις στο χώρο της Ειδικής Αγωγής, αλλά και της Εκπαίδευσης γενικότερα, από το Δ.Σ. του Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ, από τους αιρετούς του Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού(Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) Στερεάς Ελλάδας, του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) και από εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής(Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.).


Επιπροσθέτως θα ληφθούν αποφάσεις για την μορφή που θα λάβουν, οι κινητοποιήσεις μας.

Αγωνιζόμαστε για την τιμή, την αξιοπρέπεια και την επιστημονική οντότητα των ειδικοτήτων μας.



Αγωνιζόμαστε για το σήμερα και το αύριο της Ειδικής Αγωγής.
 



Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ Ε.Ε.Π./Ε.Β.Π. ΣΤΗ Γ.Σ. ΑΠΟ ΕΔΩ: http://seepea-stella.blogspot.gr/2016/05/blog-post_31.html


Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ Γ.Σ. ΑΠΟ ΕΔΩ http://seepea-stella.blogspot.gr/2016/05/26-2016.html

 ΣΗΜΕΙΩΣΗ: 

1ον) -  Μέλη του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού  Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας(Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) μπορούν να εγγραφούν οι συνάδελφοι Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. επί τόπου στη Γενική Συνέλευση της Πέμπτης 26/5/2016.



2ον) -  Στη Γενική Συνέλευση του Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ θα χορηγηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης για το Ε.Ε.Π./Ε.Β.Π. που θα παραστεί. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου