Κυριακή 29 Μαΐου 2016

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ (ΣΕΠΕ) ΛΟΚΡΙΔΑΣ...ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ (Γ.Σ.) Αταλάντη, 31/5/2016, 2ο Δημοτικό Σχολείο «Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ
(ΣΕΠΕ) ΛΟΚΡΙΔΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ  ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ (Γ.Σ.) Αταλάντη, 31/5/2016, 2ο Δημοτικό Σχολείο «Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»


8.30΄-9.10΄: Προσέλευση. Έναρξη. Χαιρετισμός από τον Πρόεδρο  του Συλλόγου Ιωάννη Μπαρμπάτση.  Έλεγχος απαρτίας. Εκλογή Προεδρείου,  Γραμματείας για τη διεξαγωγή της Γ.Σ.
9.10΄-9.20΄: Αναγκαίες ανακοινώσεις  του Δ.Σ. του Συλλόγου.
9.20΄-9.45΄, Σύντομη ενημέρωση από τους αιρετούς εκπροσώπους μας στο ΠΥΣΠΕ Φθιώτιδας, Τσιάμαλο Χ. και Χριστόπουλο Κ. Ερωτήσεις -Απαντήσεις.
9.45΄-10.30΄: Συζήτηση και έγκριση από τo σώμα της Γ.Σ. της Οριστικής Ημερήσιας Διάταξης της 85ης  Γ. Σ. του κλάδου και των πεπραγμένων της ΔΟΕ. Ενημέρωση από τους Αντιπροσώπους μας στη ΔΟΕ. Ερωτήσεις-Απαντήσεις. Νέες συμπληρωματικές προτάσεις.
10.30΄-11.30΄: Ενημέρωση, συζήτηση για τα νέα μέτρα στην παιδεία: Υπουργική απόφαση για τα ολοήμερα,  για τα Τμήματα Ένταξης και την Ειδική Αγωγή, για τα  Νηπ/γεία, για το συλλαλητήριο 4-6-2016, ώρα 17:30 στα Προπύλαια και την  24ωρη απεργία 8-6-2016. Ερωτήσεις-Τοποθετήσεις-Απαντήσεις.
11.30΄-12.00΄: Ενημέρωση για οικονομικά-ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά θέματα. Ερωτήσεις-Απαντήσεις.
12.00΄-12.30΄:  Πρόγραμμα  δράσεων-προτάσεις.  
12.30΄-12.45΄: Ενημέρωση ενόψει εκλογών για Δ.Σ. του Συλλόγου.
12.45΄-14.00΄: Οτιδήποτε προκύψει και προταθεί από το σώμα της Γενικής Συνέλευσης.
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
1.     Στη συνέλευση έχει προσκληθεί  για να παραβρεθεί ο Πρόεδρος της ΔΟΕ  κ. Κικινής Θανάσης, εκτός εάν δεν του το επιτρέψουν έκτακτες υποχρεώσεις.
2.     Επίσης, μπορεί να παραβρεθεί για σύντομη ενημέρωση ο Δικηγόρος κ κ. Μαυρωνάς Ιωάννης για ενημέρωση αναφορικά με συνταξιοδοτικά θέματα και τις νέες ρυθμίσεις.
3.     Στον κατάλληλο χρόνο και προς το πέρας των εργασιών της Γ.Σ. θα γίνει από τα μέλη του Δ.Σ. έλεγχος παρουσιών με υπογραφές και παραλαβή βεβαιώσεων από  τους/τις  συμμετέχοντες-σες.  

4.     Με βάση τα παραπάνω (1-2-3), το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί ανάλογα με τις  συνθήκες και τις ανάγκες της Γ.Σ.  Βοηθείστε όλοι και όλες να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα με την έγκαιρη προσέλευσή σας στη Συνέλευση, για να έχουμε μία γόνιμη συζήτηση, όπως συνήθως.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΓΙΑ ΤΗ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ  στις 31/5/2016 ΣΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ

 2ο  Δημοτικό Σχολείο «Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»


1.Σας αποστέλλουμε σε ξεχωριστό αρχείο το πρόγραμμα της Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΠΕ Λοκρίδας με έδρα την Αταλάντη. Παρακαλούμε τους Διευθυντές, τις Διευθύντριες και τις Προϊσταμένες, όπως τυπώσουν τα δύο αρχεία, (το πρόγραμμα και τις ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ στις 31/5/2016 ΣΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ, στο 2ο  Δημοτικό Σχολείο), για να  ενημερωθούν όλοι και όλες στις σχολικές μονάδες. Στόχος η καλύτερη διεξαγωγή της Συνέλευσης και μίας γόνιμης συζήτησης.
2. Έχουν τακτοποιηθεί οικονομικά στο Σύλλογο οι μόνιμοι μέσω της ΔΙΠΕ Φθιώτιδας. Στη συνέλευση να παραλάβουν τις αποδείξεις από τα μέλη του Δ.Σ. σύμφωνα με τις οδηγίες και την αλφαβητική σειρά που θα υπάρχει σε ανακοινώσεις στο χώρο της Συνέλευσης.
3. Οι αποσπασμένοι/νες  θα τακτοποιηθούν οικονομικά πληρώνοντας 25 ευρώ της ημέρα της συνέλευσης, όσα ακριβώς έχουμε χρεωθεί στη ΔΟΕ.
4. Οι αναπληρωτές, οι αναπληρώτριες και οι ωρομίσθιοι  θα τακτοποιηθούν οικονομικά πληρώνοντας 15 ευρώ της ημέρα της συνέλευσης, όσα ακριβώς έχουμε χρεωθεί στη ΔΟΕ.
5. Σε κάθε περίπτωση  να ελέγχετε για την καταγραφή των ονομάτων σας στις εργασίες της Συνέλευσης, την οικονομική σας τακτοποίηση και την παραλαβή της απόδειξης.
6. Είναι σκόπιμο να έχετε μελετήσει την Οριστική Ημερήσια Διάταξη της 85ης   Γ. Σ. του κλάδου και των πεπραγμένων της ΔΟΕ, που σας έχουμε αποστείλει,  ο Σύλλογος και η ΔΟΕ, ενώ υπάρχουν αναρτημένα και στην ιστοσελίδα της ΔΟΕ.
7. Ο έλεγχος των παρουσιών με τις υπογραφές σας  και την παραλαβή των βεβαιώσεων συμμετοχής από τα μέλη του Δ.Σ.,  θα γίνει αλφαβητικά με έτοιμες καταστάσεις, σύμφωνα με ανακοινώσεις που θα υπάρχουν στο χώρο της συνέλευσης.  

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΕΠΕ ΛΟΚΡΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου