Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

ΖΟΥΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΑΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΗΣ!!!!


Διαβάστε πιό κάτω το περιεχόμενο της 3ης Φάσης από την "Επιμόρφωση εκπαιδευτικών εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για την ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες..." που υλοποιεί το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής(Ι.Ε.Π.) αυτές τις μέρες...


Δηλαδή, αν κατανοούμε επαρκώς, οι εκπαιδευτικοί ΕΑΕ Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (πολλαπλασιαστές- επιμορφωτές) που υπηρετούν στα ΚΕΔΔΥ, με ευθύνη του προϊσταμένου τους και την υποστήριξη των σχολικών συμβούλων ΕΑΕ θα επισκέπτονται τους εκπ/κούς της παράλληλης στήριξης για υποστήριξη στο σχολείο τους, στις περιπτώσεις που αντιμετωπίζουν δυσκολίες και προς επίλυση κάποιου προβλήματος στη συνεκπαίδευση των μαθητών με αναπηρία και ή ειδικές εκπ/κές ανάγκες.

Δηλαδή θα αφήσουν την προγραμματισμένη εργασία τους στο ΚΕ.Δ.Δ.Υ., αυτή την κρίσιμη περίοδο με τις πολλές ανειλημμένες υποχρεώσεις(αξιολογήσεις - υποστήριξη μαθητών κ.λ.π) και προκαταβάλλοντας αρκετά χρήματα για έξοδα κίνησης από την τσέπη τους, θα επισκέπτονται  τους εκπ/κούς της παράλληλης στήριξης για υποστήριξη στο σχολείο τους(σε όλο το Νομό Φθιώτιδας π.χ), στις περιπτώσεις που αντιμετωπίζουν δυσκολίες και προς επίλυση κάποιου προβλήματος στη συνεκπαίδευση των μαθητών με αναπηρία και ή ειδικές εκπ/κές ανάγκες.

Κι όλα αυτά τέλη Μαίου...Κι όλα αυτά τον Ιούνιο!!!!!!

Θα επισκέπτονται τους εκπ/κούς της παράλληλης στήριξης για υποστήριξη στο σχολείο τους, στις περιπτώσεις που αντιμετωπίζουν δυσκολίες και προς επίλυση κάποιου προβλήματος στη συνεκπαίδευση των μαθητών με αναπηρία και ή ειδικές εκπ/κές ανάγκες, τον Ιούνιο!!!!

Κι όλα αυτά τη  στιγμή που τα δημοτικά θα κλείσουν για τις διακοπές καλοκαιριού 2016 στις 14 Ιουνίου!!!
 
Κι όλα αυτά τη στιγμή που τα Γυμνάσια και τα Λύκεια έκλεισαν στις 11 Μαϊου και οι πανελλήνιες άρχισαν στις 16 Μαϊου 2016!!!!


Αλλά έχουμε και το κερασάκι στην τούρτα...έχουμε και  "κριτική παρουσίαση ενδεχομένων προβλημάτων και των προτεινόμενων λύσεων τους, η οποία αποστέλλεται στο ΙΕΠ μέχρι 29 Ιουλίου 2016"!!!!

Πραγματικά ζούμε απίστευτες καταστάσεις, πέραν κάθε λογικής...

Β.Β

Υ.Γ: Πρέπει να σημειωθεί πως η υλοποίηση της Επιμόρφωσης αυτής αφαιρέθηκε από τα Περιφερειακά Επιμορφωτικά Κέντρα(ΠΕΚ) της χώρας, τα οποία έως σήμερα την υλοποιούσαν εγκαίρως περί τον μήνα Ιανουάριο κάθε έτους, χωρίς να χρειάζεται Πρόγραμμα ΕΣΠΑ για την πραγματοποίησή της...

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΣΠΑ ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου