Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

Μια διεθνής καμπάνια "Τα παιδιά για τα παιδιά"


Μια διεθνής καμπάνια "Τα παιδιά για τα παιδιά"

Μια διεθνής καμπάνια ενίσχυσης των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος που φέρει τον τίτλο «Τα παιδιά για τα παιδιά» ξεκινάει μέσω της πρώτης ελληνικής διαδικτυακής πύλης χρηματοδότησης δημιουργικών projects www.groopio.com .
Αφορμή για την καμπάνια στάθηκε το Πρόγραμμα που εκπονήθηκε από τα Εκπαιδευτήρια ΓΕΙΤΟΝΑ με τίτλο «Ελλάδα! Αυτή είναι η πατρίδα μου!»: Μαθητές και  μαθήτριες από τη Β΄ Δημοτικού έως τη Β’ Λυκείου και την τάξη ΙΒ1 του International Baccalaureate του σχολείου δημιούργησαν τις δικές τους αφίσες για την Ελλάδα, με  εικόνες και κείμενα που τα ίδια τα παιδιά έγραψαν στα Ελληνικά και μετέφρασαν στα Αγγλικά, Γαλλικά ή Γερμανικά.
Τα έργα όλων των μαθητών και μαθητριών έχουν ήδη αναρτηθεί στην ηλεκτρονική σελίδα www.greece.geitonas.edu.gr .
Στόχος της καμπάνιας που ξεκινάει στην ιστοσελίδα www.groopio.com είναι η συγκέντρωση του ποσού που θα καλύψει τις βασικές ανάγκες διαβίωσης,  για ένα χρόνο, των 230 παιδιών που μεγαλώνουν στα Παιδικά Χωριά SOS.
Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας  www.groopio.com , μπορούν να αγοράσουν μια από τις αφίσες που έφτιαξαν οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΙΤΟΝΑ και να στηρίξουν με τον τρόπο αυτό τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος, ώστε να συνεχίσουν να προσφέρουν αγάπη και φροντίδα στα παιδιά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου