Κυριακή 26 Μαΐου 2013

ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ-ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ-24 ΜΑΪΟΥ ΕΩΣ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ-KAI... «Με διάβασες; Χάρισέ με! Χαρίστε ένα βιβλίο, σώστε μια βιβλιοθήκη»

24 Μαΐου με 9 Ιουνίου στο Πεδίο του Άρεως, μπροστά στις καινούργιες εκδόσεις, θα κλείνουν τα ραντεβού τους οι φίλοι του βιβλίου. Θα έχουν μαζί τους όσα βιβλία έχουν διαβάσει και θέλουν να τα δώσουν ακολουθώντας την προτροπή της καμπάνιας «Με διάβασες; Χάρισέ με! Χαρίστε ένα βιβλίο, σώστε μια βιβλιοθήκη». Αυτή τη φορά τα βιβλία θα πάνε για τη δημιουργία βιβλιοθήκης στη Φολέγανδρο και θα ενισχύσουν τις βιβλιοθήκες Γυναικείων Φυλακών Θήβας και του Τμήματος Νέων της Κεντρικής Φυλακής Γυναικών Κορυδαλλού.
Οι θεματικές ενότητες της φετινής Γιορτής είναι τα 150 χρόνια από τη γέννηση του Κωνσταντίνου Καβάφη και τα 50 χρόνια από την απονομή του βραβείου νόμπελ στον Γιώργο Σεφέρη (ομιλίες και προβολή ντοκιμαντέρ).
Επίσης, προγραμματίζονται:...Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ:http://www.athensvoice.gr/the-paper/article/437/36%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%AE-%CE%B2%CE%B9%CE%B2%CE%BB%CE%AF%CE%BF%CF%85

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου