Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α: ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
(Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α)
Βερανζέρου 14, 5ος όρ. Τ.Κ.10432, Αθήνα,  tel: 6974714206, 
e-mail:  poseepea@yahoo.gr   -    www.poseepea.blogspot.gr/

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α

Αθήνα 12 Μαίου 2013

               Το Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. καταγγέλλει την προσπάθεια της κυβέρνησης να καταστείλει τον δίκαιο αγώνα των εκπαιδευτικών και ειδικότερα των καθηγητών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που πλήττονται από τα μέτρα της αύξησης του ωραρίου και των προγραμματιζόμενων υποχρεωτικών μεταθέσεων, χρησιμοποιώντας ακόμα και το μέτρο της πολιτικής επιστράτευσης.
               Η τέταρτη προσπάθεια της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει την αντίδραση εργαζόμενων στα μνημονιακά μέτρα με αντιδημοκρατικές μεθόδους, που γίνονται πλέον καθημερινότητα, αποδεικνύει την αδυναμία της να πείσει το σύνολο των πολιτών για τις προθέσεις της.
               Καλούμε την κυβέρνηση να αποσύρει τα μέτρα που πλήττουν το σύνολο της εκπαίδευσης και οι επιπτώσεις των οποίων θα γίνουν σύντομα ορατές με την ανεργία 10.000 αναπληρωτών, την συγχώνευση σχολικών μονάδων, την αύξηση του αριθμού των μαθητών στις τάξεις που είναι ήδη επιβαρυμένες με μαθητές με ιδιαίτερα κοινωνικά προβλήματα, την απασχόληση εκπαιδευτικών και του Ε.Ε.Π και Ε.Β.Π.  με μεσαιωνικές εργασιακές συνθήκες και χωρίς δικαιώματα (ΕΣΠΑ).  
               Συμπαραστεκόμαστε στους συναδέλφους μας της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και θα είμαστε μαζί τους στον αγώνα για ανατροπή των αντιεκπαιδευτικών κυβερνητικών πολιτικών.

Για το Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.

Ο Πρόεδρος                                          Ο  Γ. Γραμματέας 


 ΣΤ. ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΩΤΗΣ                             Δ. ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ                                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου