Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Τα συλλαλητήρια, για σήμερα 13/5/2013, της Ο.Λ.Μ.Ε και των Ε.Λ.Μ.Ε σε όλη τη χώρα

 
1. ΑΘΗΝΑ-ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Η ΟΛΜΕ καλεί σε συγκέντρωση στα γραφεία της (Ερμού και Κορνάρου). Ώρα 7 το απόγευμα. 
 
2. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ. Οι τοπικές ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, καλούν την ίδια μέρα, στις 6 το απόγευμα, στο Άγαλμα Βενιζέλου συγκέντρωση διαμαρτυρίας.
 
3. ΠΑΤΡΑ-ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ. Η ΕΛΜΕ Αχαίας, καλεί πολίτες, φορείς και σωματεία την δευτέρα 13/5, στην Πλατεία Γεωργίου, στις 7:30 το απόγευμα. Εδώ, το κάλεσμα στο facebook!
 
4. ΠΥΡΓΟΣ, ΗΛΕΙΑΣ. To Δ.Σ της ΕΛΜΕ Ηλείας απευθύνει κάλεσμα συμπαράταξης-αλληλεγγύης σε όλα τα σωματεία εργαζομένων, τους συλλόγους, τους φορείς της Ηλείας σε μια ανοιχτή σύσκεψη τη Δευτέρα 13 Μαΐου στις 7:00μ.μ στα γραφεία της ΕΛΜΕ
 
5. ΤΡΙΠΟΛΗ-ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ.  Συγκέντρωση διαμαρτυρίας οργανώνει η ΕΛΜΕ Αρκαδίας για αύριο Δευτέρα, στις 7.00 το απόγευμα, στην κεντρική πλατεία Τρίπολης, προκειμένου να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην απόφαση της κυβέρνησης για επιστράτευση.
 
6. ΛΑΡΙΣΑ-ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ. Η ΕΛΜΕ Ν. Λάρισας καλεί την Δευτέρα 13-5-2013 και ώρα 7:00 το απόγευμα στην Πλατεία Ταχυδρομείου όλους τους καθηγητές σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πικετοφορία
 
7. ΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ. Τα εκπ/κά σωματεία της Κορινθίας σας καλούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας τη  Δευτέρα 13 Μαΐου, στις 7.00 μ.μ., στην Κόρινθο, στον Πεζόδρομο Εθνικής Αντιστάσεως μπροστά από την Εθνική Τράπεζα.
 
8. ΝΑΥΠΛΙΟ-ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ. Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Αργολίδας σας καλεί όλους τη Δευτέρα 13 Μαϊου 2013 και ώρα 19:00 σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Δημαρχείου στο Ναύπλιο για την καταδίκη του αυταρχισμού της κυβέρνησης και της ποινικοποίησης των απεργιών.
 
9. ΞΑΝΘΗ-ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ. Η ΕΛΜΕ Ξάνθης, καλεί σε συγκέντρωση την ίδια μέρα, στις 19:30, στην κεντρική πλατεία της πόλης
 
10. ΚΑΒΑΛΑ-ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΠΝΕΡΓΑΤΗ. Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ Ν. Καβάλας , μετά τις πρωτοφανείς ενέργειες της κυβέρνησης για πολιτική επιστράτευση των καθηγητών ,σας καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα  13-5-2013 στις 19.00 στην πλατέια Καπνεργάτη.
 
11. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ-ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ. «Να μην περάσει η τρομοκρατία. Να αρθεί η επιστράτευση των εκπαιδευτικών. Κάτω τα χέρια από το δικαίωμα στην απεργία και τη συνδικαλιστική δράση», δηλώνει η ΕΛΜΕ Κεφαλλονιάς – Ιθάκης που οργανώνει συλλαλητήριο τη Δευτέρα 13 Μάη, στις 7.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο (Αργοστόλι).
 
12. ΚΟΖΑΝΗ-ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΙΚΗΣ. ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΛΜΕ καλούν σε συγκέντρωση  ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 13/5 ΣΤΙΣ 7:00μμ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΊΑ ΝΊΚΗΣ
 
13. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ-ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ. Η Α' ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας διοργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας την  Δευτέρα 13-05-2013,ώρα 19:30,στην Κεντρική Πλατεία Μεσολογγίου
 
14. ΖΑΚΥΝΘΟΣ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ. Συλλαλητήριο που διοργανώνει η ΕΛΜΕ Ζακύνθου τη ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΜΑΗ στις 8 μ.μ. στην Περιφέρεια (Νομαρχία Ζακύνθου).
 
15. ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ. Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας απέναντι στην επιστράτευση των εκπαιδευτικών, θα πραγματοποιήσει η ΕΛΜΕ Ηρακλείου τη Δευτέρα στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Ελευθερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου