Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Μερικές αλήθειες για τους εκπαιδευτικούς

 Μερικές αλήθειες για τους εκπαιδευτικούς

του Βασίλη Σωτηρούδα
Τις τελευταίες ημέρες γινόμαστε μάρτυρες, για πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια, του αγαπημένου χόμπι των Ελλήνων που είναι το "διαίρει και βασίλευε". Με αφορμή τις ενδεχόμενες, έως τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών τις ημέρες των Πανελλαδικών Εξετάσεων, η Ελληνική κοινωνία επιδόθηκε στο αγαπημένο σπορ της που είναι ο αλληλοσπαραγμός.

Φίλες και φίλοι καταρχήν να σημειώσω ότι είμαι εκπαιδευτικός (για όσους δεν το γνωρίζουν) και εύχομαι πράγματι να βρεθεί την ύστατη ώρα λύση, προκειμένου να μη σημειωθούν προβλήματα στις Πανελλαδικές Εξετάσεις που ξεκινάνε σε λίγες μέρες.
Ωστόσο, επιτρέψτε μου να καταθέσω ορισμένες απόψεις για το θέμα, καθώς αισθάνομαι ότι πλήττεται η νοημοσύνη μου με όσα ακούω και διαβάζω αυτές τις μέρες στα ΜΜΕ έντυπα και ηλεκτρονικά.
Θα ξεκινήσω με ορισμένες αναμφισβήτητες αλήθειες που είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα φαίνεται ότι αγνοούνται...Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ edu4adults.blogspot.gr ΑΠΟ ΕΔΩ: http://edu4adults.blogspot.gr/2013/05/blog-post_2593.html#axzz2T6mNhPre

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου