Τρίτη 21 Μαΐου 2013

"Ξεφυλλίζοντας την Υποστηριζόμενη Διαβίωση"-Τριήμερο Εκδηλώσεων-26/27/28 ΜΑΪΟΥ 2013





Γιορτάζουμε τα δύο χρόνια λειτουργίας των Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης του φορέα μας διοργανώνοντας ένα τριήμερο εκδηλώσεων, αφιερωμένο στην υποστηριζόμενη διαβίωση.

Στα πλαίσια αυτά σας, βρισκόμαστε όλοι μαζί, φίλοι, γείτονες, εργαζόμενοι, εθελοντές, την Κυριακή 26 Μαίου για τον καθαρισμό του οικοπέδου που προορίζεται για την ανέγερση της τρίτης ΣΥΔ και το οποίο βρίσκεται στο Πικέρμι.

Τη Δευτέρα 27 Μαίου, νέοι και νέες με νοητική υστέρηση από Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης της Αττικής καθώς και εργαζόμενοι και εθελοντές σε αυτές, συμμετέχουν στην 1η Ημερίδα Bowling για ΣΥΔ. Σκοπός αυτής της εκδήλωσης είναι η προαγωγή του αθλητισμού, της συμμετοχής και της ψυχαγωγίας, η ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ των ΣΥΔ της Αττικής καθώς επίσης και η ανάπτυξη φιλικών σχέσεων μεταξύ παιδιών και νέων με ή χωρίς αναπηρία.

Την Τρίτη, 28 Μαΐου σας περιμένουμε σε μια ξεχωριστή συνάντηση συνεργασίας και ανοιχτού διαλόγου με τίτλο «Ξεφυλλίζοντας την Υποστηριζόμενη Διαβίωση», προκειμένου να μοιραστούμε απόψεις, εμπειρίες, προβληματισμούς και στόχους για το θεσμό της υποστηριζόμενης διαβίωσης.

 

Μπορείτε να κατεβάσετε το  Έντυπο καθώς και την Αίτηση Συμμετοχής.


Παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν την αίτηση συμμετοχής το αργότερο μέχρι Πέμπτη 23/5/2013 
  
ΕΣΤΙΑ - ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΗΣΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου