Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Συλλογή υπογραφών συμπαράστασης στο συνάδελφο Στέφανο Γκουλιώνη

 

Θέμα: Ψήφισμα- καταγγελία για τη δίωξη συναδέλφου Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, O εκπαιδευτικός Γκουλιώνης Στέφανος κινδυνεύει να απολυθεί για «απρεπή συμπεριφορά εκτός υπηρεσίας»! O εκπαιδευτικός Γκουλιώνης Στέφανος, δάσκαλος του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου για παιδιά με αυτισμό παραπέμπεται άμεσα στο πειθαρχικό με την κατηγορία «της ανάρμοστης για δημόσιο υπάλληλο συμπεριφοράς εκτός υπηρεσίας»....

 
Petition:

Δηλώνουμε ε ότι δε θα γίνουμε σύγχρονοι δούλοι που θα φοβούνται να μιλήσουν αλλά συλλογικά θα παλέψουμε ενάντια στη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική. 

 

Δε θα επιτρέψουμε ο Στ. Γκουλιώνης, αγωνιστής και άξιος παιδαγωγός να απολυθεί για τη συνδικαλιστική, κοινωνική και πολιτική του στάση και μάλιστα με την «ρετσινιά» του επίορκου.

1 σχόλιο:

  1. Δυστυχώς, στην εκπαιδευτική Περιφέρεια Θεσσαλίας έχουν συμβεί (και μου έχουν συμβεί) ευτράπελα αναφορικά με πειθαρχικά παραπτώματα, άλλοτε εκεί όπου δεν υπάρχουν και η τιμωρία υπήρξε ακόμη και βαρύτατη και άλλοτε εκεί όπου υπάρχουν και δεν τιμωρείται λ.χ. η υπάλληλος. Επειδή γνωρίζω τρεις τουλάχιστον τέτοιες περιπτώσεις, υπογράφω και εδώ, τουλάχιστον με το αίτημα να εξεταστεί πολύ προσεκτικά η περίπτωση. Τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή