Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Η νέα κατανομή των 1400 θέσεων για την τοποθέτηση των εκπαιδευτικών σε διαθεσιμότητα

 Να μην οδηγηθεί κανείς στην απόλυση
Να προκηρυχθούν άμεσα άλλες 474 θέσεις


Σήμερα Δευτέρα 16/12 πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Παιδείας συνάντηση μελών της Συντονιστικής Επιτροπής Εκπαιδευτικών Δ.Ε. σε Διαθεσιμότητα, με εκπρόσωπο του ΥΠΑΙΘ.
Στη συνάντηση αυτή, μας ανακοινώθηκε η νέα κατανομή των 1400 θέσεων που πρόκειται να προκηρυχθούν άμεσα από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, για την τοποθέτηση των εκπαιδευτικών σε διαθεσιμότητα. 



Η κατανομή των θέσεων αυτών έχει ως εξής: 233 για τους κατόχους δεύτερου πτυχίου 925 εκπαιδευτικές θέσεις σε ΙΕΚ-ΣΕΚ  92 Διοικητικές θέσεις σε ΙΕΚ-ΣΕΚ 150 θέσεις νηπιοβρεφοκόμων στους ΟΤΑ
Διαβάστε εδώ το έγγραφο με την κατανομή των θέσεων
Η αντιπροσωπία μας, παρουσίασε για μια ακόμα φορά τις θέσεις μας για την άμεση προκήρυξη 1874 θέσεων, μια θέση για κάθε εκπαιδευτικό σε διαθεσιμότητα, έτσι ώστε να μην απολυθεί κανείς.
Ενημέρωση επιπλέον και συζήτηση για τον καθορισμό της περαιτέρω στάσης μας, θα γίνει αύριο ΤΡΊΤΗ 17-12-2013 στις 6.00 μ.μ. στη Γενική Συνέλευση που θα γίνει στο 6ο ΕΠΑΛ Αθήνας 
Επειδή τα χρονικά περιθώρια στενεύουν,  επειδή βλέπουμε τι σημαίνει  "δικαιοσύνη" στον καιρό των μνημονίων,  επειδή ο εμπαιγμός που έχουμε υποστεί είναι τεράστιος,  επειδή ο κίνδυνος της απόλυσης είναι πλέον ορατός,  δεν μπορεί πια κανείς να εφησυχάζει. Δεν μπορεί κανείς πια να μείνει αμέτοχος. Όλοι ενωμένοι, να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις στον ύστατο αγώνα. 

diathesimoiekp.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου