Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

"Εκφράζουν τη διαμαρτυρία τους και ζητούν άμεσα λύση, σχετικά με τη διακοπή προσλήψεων εκπαιδευτικών και Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού(Ε.Ε.Π) στα Ειδικά Σχολεία της Στερεάς Ελλάδας και του Νοτίου Αιγαίου"...ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟ Κ.Κ.Ε

  Ακολούθως παραθέτουμε Αναφορά που κατέθεσαν οι Βουλευτές του Κ.Κ.Ε Ι. Γκιόκας, Δ. Μανωλάκου και Α. Παφίλης στη Βουλή. Η Αναφορά έχει να κάνει με το έγγραφο του Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α - ΣΤΕΛΛΑ προς τον Υπουργό και Υφυπουργό Παιδείας, σχετικά με τη διακοπή προσλήψεων εκπαιδευτικών και Ε.Ε.Π στα Ειδικά Σχολεία και στα ΚΕ.Δ.Δ.Υ των Περιφερειών Στερεάς Ελλάδας και Νοτίου Αιγαίου.
 
Βέβαια το Υπουργείο Παιδείας την τελευταία στιγμή προέβη στην πρόσληψη ολίγων μελών του Ε.Ε.Π για τις ανάγκες των ΚΕ.Δ.Δ.Υ των 2 αυτών Περιφερειών, καθώς και εκπαιδευτικών Παράλληλης Στήριξης.  
 
Όμως τις ανάγκες των Ειδικών Σχολείων των Περιφερειών Στερεάς Ελλάδας και Νοτίου Αιγαίου το Υπουργείο δήλωσε αδυναμία στο να τις καλύψει με προσλήψεις Ε.Ε.Π, κάτι που έγινε στις υπόλοιπες 11 Περιφέρειες της χώρας. 
 
Έτσι η Αναφορά των Βουλευτών του Κ.Κ.Ε παραμένει επίκαιρη και φυσικά αναμένουμε την Απάντηση του Υπουργού Παιδείας κου Αρβανιτόπουλου στη Βουλή.
 
Βασίλης Βούγιας
17/12/2013
 
Αναφορές
Θέμα:
εκφράζουν τη διαμαρτυρία τους και ζητούν άμεσα λύση, σχετικά με τη διακοπή προσλήψεων εκπαιδευτικών και Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού στα Ειδικά Σχολεία.
Κόμμα:
Κ.Κ.Ε.
Ημερομηνία:
12/12/2013
Ημ. Τελευταίας Τροποποίησης:
10/12/2013
Καταθέτοντες:
Γκιόκας Χρήστου Ιωάννης
Μανωλάκου Εμμανουήλ Διαμάντω
Παφίλης Σπυρίδωνος Αθανάσιος
Υπουργεία:
Παιδείας και Θρησκευμάτων
Αρχεία Ερωτήσεων:
  • .pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου