Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

ΠΡΟΣΛΗΨΗ 34 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕ16.01, ΠΕ16.02 και ΤΕ16


Πρόσληψη εκπαιδευτικών στο πλαίσιο υλοποίησης των Πράξεων «Αναβάθμιση Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων– Άξονας Προτεραιότητας 1», «Αναβάθμιση Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων - Άξονας Προτεραιότητας 2» και «Αναβάθμιση Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων - Άξονας Προτεραιότητας 3» του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» για το διδακτικό έτος 2013-2014.

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι, για το σχολικό έτος 2013-2014, προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές 34 εκπαιδευτικοί των κλάδων ΠΕ16.01, ΠΕ16.02 και ΤΕ16.
Οι προσλήψεις των εκπαιδευτικών στα Μουσικά Σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, μέχρι τη λήξη του τρέχοντος διδακτικού έτους, πραγματοποιούνται στο πλαίσιο υλοποίησης των Πράξεων:
  • «Αναβάθμιση Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων– Άξονας Προτεραιότητας 1»
  • «Αναβάθμιση Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων - Άξονας Προτεραιότητας 2» και
  • «Αναβάθμιση Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων - Άξονας Προτεραιότητας 3»
του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2007-2013.
Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στις οποίες ανήκουν τα μουσικά σχολεία πρόσληψής τους, για ανάληψη υπηρεσίας από την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013 έως και την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013, όπου και θα τοποθετηθούν με απόφαση του οικείου Διευθυντή Εκπαίδευσης μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους.
Σημειώνεται ότι ως ημερομηνία πρόσληψης των προσωρινών αναπληρωτών λαμβάνεται υπόψη η ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας στην οικεία Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Οι πίνακες των ονομάτων είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του Υπουργείου www.minedu.gov.gr

Για τους πίνακες με τα ονόματα πατήστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου