Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

6 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν ΑΝΑΦΟΡΑ στη Βουλή: "διαμαρτύρεται για την υποστελέχωση των δομών Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης των Περιφερειών Στερεάς Ελλάδας και Νοτίου Αιγαίου"

 
Την επιστολή του Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α ΣΤΕΛΛΑ πρός τον Υπουργό Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλο και τον Υφυπουργό Σ. Κεδίκογλου με θέμα " Σχετικά με τη διακοπή προσλήψεων εκπαιδευτικών και Ε.Ε.Π στα Ειδικά Σχολεία και στα ΚΕ.Δ.Δ.Υ των Περιφερειών Στερεάς Ελλάδας και Νοτίου Αιγαίου"  κατέθεσαν ως Αναφορά στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Τ. Βαμβακά, Δ. Γάκης, Β. Κυριακάκης, Γ. Πάντζας, Ι. Σταθάς και Ν. Συρμαλένιος.
 
Επαναλαμβάνουμε για μια ακόμη φορά πως οι δυο αυτές Περιφέρειες της χώρας έως και σήμερα, παραμονές Χριστουγέννων, παραμένουν άκρως υποστελεχωμένες κυρίως όσον αφορά στο Ε.Ε.Π των Ειδικών Σχολείων.

 ΕΡΩΤΗΜΑ
 
Γιατί δεν διετέθησαν από το κρατικό προϋπολογισμό οι αναγκαίες πιστώσεις για κάλυψη αναγκών των Περιφερειών αυτών τη στιγμή που όλοι εγκαίρως γνώριζαν πως δεν υφίσταται ΕΣΠΑ γι αυτές; 
  
Ευθύνεται κανείς γι αυτό;
 
Βασίλης Βούγιας
17/12/2013
 
Αναφορές
Θέμα:
διαμαρτύρεται για την υποστελέχωση των δομών Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης των Περιφερειών Στερεάς Ελλάδας και Νοτίου Αιγαίου.
Κόμμα:
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ
Ημερομηνία:
12/12/2013
Ημ. Τελευταίας Τροποποίησης:
11/12/2013
Καταθέτοντες:
Βαμβακά Νικολάου Ευγενία (Τζένη)
Γάκης Θωμά Δημήτριος
Κυριακάκης Κωνσταντίνου Βασίλειος
Πάντζας Σπυρίδωνος-Αριστοτέλη Γεώργιος
Σταθάς Παναγιώτη Ιωάννης
Συρμαλένιος Ευαγγέλου Νικόλαος
Υπουργεία:
Παιδείας και Θρησκευμάτων
Αρχεία Ερωτήσεων:
  • .pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου