Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

ΛΥΚΟΙ, διάσπαση και …δημοκρατικές διαδικασίες



Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα, 17-12-2013
 Αριθμ. Δ.Τ.: 110
ΛΥΚΟΙ, διάσπαση και …δημοκρατικές διαδικασίες
Σαν παραμύθι…
Η πείνα θέριζε τα στομάχια μιας αγέλης δώδεκα Λύκων. Η Αγέλη συνήλθε σε Συμβούλιο. Μαλώματα, τσακωμοί, δαγκωματιές… Η μια φατρία ενάντια στην άλλη. Στο τέλος, οι δέκα μεγάλοι Λύκοι, αν και φανατικά αντίπαλοι μεταξύ τους, αποφάσισαν με δημοκρατικές διαδικασίες, να φάνε τα δυό μικρά λυκάκια, το μέλλον της Αγέλης.
Μέλλον «ξαναφτιάχνουμε», σκέφτηκαν, αρκεί να επιζήσουμε στο δύσκολο παρόν
Όταν άκουσαν τα δυο λυκάκια την Απόφαση του Συμβουλίου, αποφάσισαν να φτιάξουν δική τους Αγέλη για να γλυτώσουν. Δεν είχαν σκοπό να κάτσουν να φαγωθούν από μια δράκα γέρικα χούφταλα ! Θα έδιναν μόνα τους τη μάχη της επιβίωσης στο δάσος… Αν ήταν γραφτό τους να πεθάνουν, θα το έκαναν μαχόμενοι ! Δε θα γινόταν με τη θέλησή τους κρέας στα δόντια «πατέρων» και «αδελφών» !
ΔΙΑΣΠΑΣΗ – ΔΙΑΣΠΑΣΗ ! Ούρλιαξαν με μια φωνή οι δέκα γέροι Λύκοι. Δεν έχετε δικαίωμα να φτιάξετε ΔΙΚΗ σας Αγέλη.
Μα, είναι Νόμος του Θεού, νόμος του Δάσους, αντέτειναν τα δυο μικρά λυκάκια.
Εμείς Θεό δεν έχουμε κι ο μόνος Νόμος που εφαρμόζουμε είναι ο νόμος της Αγέλης, έκραξαν οι γερόλυκοι. Είναι δικαίωμά σας να υπερασπιστείτε το εαυτό σας ΜΕΣΑ στην Αγέλη κι ΟΧΙ να κάνετε δική σας !! Ψηφίστε αν θέλετε να μη σας φάμε. Δικαίωμά σας! Έχετε όμως μόνο δύο ψήφους και η μειοψηφία πρέπει να υποτάσσεται στην πλειοψηφία ! Αυτό ορίζουν τα Δημοκρατικά Ιδεώδη με τα οποία λειτουργούμε ! Και το να σας φάμε είναι απόφαση επάλληλων Συμβουλίων…
Την ίδια ώρα, επιστημονικές μελέτες έδειχναν ότι η οικολογική ισορροπία στο Δάσος είχε διαταραχθεί ανεπανόρθωτα. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία από άλλα δάση, ο πληθυσμός των λύκων ήταν πολύ μεγάλος για το μέγεθος αυτού του δάσους. Έπρεπε λοιπόν να ληφθούν δραστικές αποφάσεις.
Η Τρόικα διαχείρισης του Δάσους, αποφάσισε πως ο αριθμός των Λύκων έπρεπε να μειωθεί από δώδεκα σε δέκα και το ανακοίνωσε στο Συμβούλιο.
Ο Κυνηγός, στον οποίο ανέθεσαν να εκτελέσει την απόφαση, σκέφτηκε πως αν επιτεθεί στους δέκα Λύκους θα είχε κακά ξεμπερδέματα. Έτσι, αφού τους έκλεισε το μάτι, όρμησε στα δυο μικρά λυκάκια, που έτσι κι αλλιώς τα είχε για φάγωμα η Αγέλη. Εξάλλου, τα λυκάκια έτρωγαν πάντοτε τα αποφάγια από το κυνήγι. Αν τα σκότωνε, όλα αυτά τα αποφάγια θα τα καταβρόχθιζαν τα τσακάλια, που τα είχε υπό την προστασία του!
Τέλειος συνδυασμός !!

ΦΟΝΙΑ ! ΑΛΗΤΗ, ΦΑΣΙΣΤΑ ! Ούρλιαξαν οι Λύκοι. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ από τα λυκάκια. Ανήκουν στην Αγέλη μας, άθλιε ΔΟΛΟΦΟΝΕ !
ΟΛΑ ΤΑ ΛΥΚΑΚΙΑ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΓΕΛΗ ! ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ !!
Κι ύστερα, γυρνώντας με ύφος αυστηρό και διδακτικό προς τα μικρά: Είδατε τι παθαίνετε εκτός Αγέλης ; Βλέπετε που οδηγεί η διάσπαση ; ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΜΕΣΑ στην ΑΓΕΛΗ είστε ασφαλείς ! Γυρίστε λοιπόν πίσω γρήγορα, ώστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, να ΣΑΣ φάμε …Δημοκρατικά και με αποφάσεις Συνεδρίων !
Γιατί, όπως και να το κάνουμε,
ΑΛΛΟ είναι να σε σκοτώνει ο Φασίστας,
και ΑΛΛΟ να σε τρώει το Συμβούλιο,
με Δημοκρατικές και Συλλογικές διαδικασίες,
στις οποίες μάλιστα συμμετέχεις με την ψήφο σου !

Και αφού οι Αποφάσεις των Συνεδρίων έχουν ΗΔΗ ληφθεί και ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ,
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΣ
ΠΡΙΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ
στην ΑΓΕΛΗ !!

(πάσα ομοιότης με πρόσωπα και πράγματα είναι εντελώς συμπτωματική)
Από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου