Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ-ΠΕ 23 ΤΗΣ Π.Δ.Ε ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ




Σχετικά με το θέμα που ανέκυψε με την ακύρωση των οριστικών πινάκων των υποψηφίων αναπληρωτών Ψυχολόγων - ΠΕ23 της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας πληροφορηθήκαμε τα εξής:


Οι πίνακες ακυρώθηκαν λόγω αποδοχής ένστασης επανεξέτασης υποψηφίου αναπληρωτή Ψυχολόγου από την Π.Δ.Ε Κεντρικής Μακεδονίας και το Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π αυτής. Η αποδοχή δε της ένστασης, αρκετό διάστημα μετά από την κύρωση των οριστικών πινάκων, έγινε και με τη σύμφωνη  γνώμη της νομικής υπηρεσίας της  Π.Δ.Ε Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία στα πλαίσια της χρηστής διοίκησης  συνηγόρησε ως προς την αποδοχή.


Εδώ πρέπει να σημειωθεί πως ο ενδιαφερόμενος υποψήφιος αναπληρωτής Ψυχολόγος είχε  αποστείλει  το φάκελο της ενστάσεως επανεξέτασης στο Υπουργείο Παιδείας, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες  είχε την άποψη πως η ένσταση του πρέπει να γίνει τελικώς αποδεκτή από την Π.Δ.Ε Κεντρικής Μακεδονίας.


Έτσι, έως την Παρασκευή 20/12/2013 έχει δοθεί προθεσμία υποβολής ενστάσεων από τους υποψήφιους αναπληρωτές Ψυχολόγους, όσον αφορά στον νέο αξιολογικό πίνακα που προέκυψε μετά την αποδοχή της επίμαχης ένστασης από την Π.Δ.Ε Κεντρικής Μακεδονίας και την Δευτέρα 23/12/2013 θα αναρτηθεί ο νέος οριστικός πίνακας υποψηφίων αναπληρωτών Ψυχολόγων και αν όλα πάνε κατ ευχήν πρόθεση της Π.Δ.Ε είναι το μεσημέρι της 23ης Δεκεμβρίου 2013 να ανακοινωθούν και οι προσληφθέντες Ψυχολόγοι στα ΚΕ.Δ.Δ.Υ της Κεντρικής Μακεδονίας.


Αναμένεται η επίσημη τοποθέτηση των αιρετών του Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π Κεντρικής Μακεδονίας, την οποία μόλις λάβουμε  θα σας κοινοποιήσουμε.


Βασίλης Βούγιας

16/12/2013




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου