Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Σχετικά με τις επισκέψεις των σχολείων στη "ΜΑΓΕΜΕΝΗ ΕΛΑΤΟΧΩΡΑ"




ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΛΑΜΙΑΣ(Π.Ε.Λ)

Προς : Σχολικές Μονάδες Περιφέρειας

Όπως γνωρίζετε στο χώρο της Έκθεσης Λαμίας θα λειτουργήσει το Χριστουγεννιάτικο Διαδραστικό Πάρκο, με τίτλο «Μαγεμένη Ελατοχώρα» .
Η Μαγεμένη Ελατοχώρα θα είναι ανοιχτή, από τις 07/12/13 έως τις 07/01/14 κι από τις 10:00 το πρωί έως 22:00 το βράδυ, με πολυποίκιλες δράσεις .
Ωστόσο για τις καθημερινές πρωινές επισκέψεις των σχολείων καλό θα ήταν να υπάρχει σχετική ενημέρωση, προκειμένου να διαμορφωθεί ένα πρόγραμμα συγκεκριμένο , που να συμπεριλαμβάνει τόσο δράσεις με εκπαιδευτικό περιεχόμενο όσο και με ψυχαγωγικό.

Παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα : 22310-22704 & 22310-28063
Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της Π.Ε.Λ.
Γιάννης Γρανίτσας

Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας
Τηλ.: 22310 22704 & 28063
Fax: 22310 28866
E-mail: pelamias@otenet.gr
http://pelamias.com/ https://twitter.com/elatoxora https://www.facebook.com/magemenielatoxora


Δελτίο Τύπου Π.Ε.Λ

Σε γοργούς ρυθμούς πραγματοποιείται η προετοιμασία του μεγάλου Χριστουγεννιάτικου Διαδραστικού Πάρκου, με τίτλο «Μαγεμένη Ελατοχώρα», στις εγκαταστάσεις της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.

Μεγάλες εκτάσεις , στεγασμένες και υπαίθριες , πολλές δραστηριότητες δημιουργικής απασχόλησης, θεάματα και δράσεις συνθέτουν έναν μοναδικό χώρο διασκέδασης, ψυχαγωγίας κι εκπαίδευσης που ξεπερνά τα 30.000 τμ.

Το Πάρκο των Πάγων & το Πάρκο των Παιχνιδιών, στο εσωτερικό των κτιρίων επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις σε μικρούς και μεγάλους επισκέπτες με κυριότερες, τις ακόλουθες:
Δύο μεγάλες πίστες παγοδρομίου , μέσα στο Ελατόδασος, φουσκωτοί παιδότοποι, τραμπολίνο, ηλεκτροκίνητα παιχνίδια & 20 εργαστήρια ποικίλων δράσεων όπως χειροτεχνίες, μουσικά όργανα, κατασκευές, ζαχαροπλαστική, αρτοποιεία, κηπουρική κ.α.

Όλα τα παραπάνω πλαισιώνονται από πλούσιο πρόγραμμα θεαμάτων : θεατρικές παραστάσεις, αφηγήσεις παραμυθιών, κουκλοθέατρο , θέατρο Σκιών, παρουσιάσεις βιβλίων καθώς και συναυλίες , συγκροτήματα και ερασιτεχνικά μουσικά σχήματα.

Στους εξωτερικούς χώρους της Ελατοχώρας, οι εκπλήξεις συνεχίζονται. Ένα μαγευτικό Λούνα Παρκ, ένας παραδοσιακός ρουμελιώτικος οικισμός, που φιλοξενεί αληθινά οικόσιτα ζώα , ένας μεγάλος λαχανόκηπος καθώς και η συμμετοχή των τοπικών εμπόρων μεταμορφώνουν ολοκληρωτικά το τοπίο της Π.Ε.Λ.

Στο πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων, θα λάβουν μέρος , σύλλογοι, σχολεία, μουσικά σύνολα, γυμναστήρια , σχολές και άλλοι φορείς της ευρύτερης περιοχής.

Την ομαλή λειτουργία του Πάρκου εξασφαλίζουν το εκπαιδευμένο προσωπικό & το σώμα των εθελοντών που συγκροτείται ταχύτατα χάρη στη μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών της Λαμίας και όχι μόνο.

Το επικοινωνιακό πρόγραμμα που θα διαφημίσει το μεγάλο αυτό γεγονός της πόλης, ξεκίνησε σε όλη την περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδος και θα ενταθεί το επόμενο χρονικό διάστημα κι εκτός των ορίων της περιφέρειας.

Στόχος της «Μαγεμένης Ελατοχώρας» είναι η δημιουργία ενός μεγάλου θεσμού για την πόλη που θα προσφέρει διασκέδαση , ψυχαγωγία, στιγμές ξεγνοιασιάς και δημιουργίας.

Η πόλη της Λαμίας γίνεται ένας νέος τουριστικός προορισμός , με μεγάλη προσέλκυση επισκεπτών, γεγονός που θα τονώσει την τοπική αγορά και θα καταστήσει την Λαμία πόλο ενδιαφέροντος, σε πανελλαδική εμβέλεια.

Με εκτίμηση,
Ο πρόεδρος

Γιάννης Γρανίτσας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου