Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ Π.Δ.Ε ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ....ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ....Η Π.Δ.Ε ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΘΕΚΑΣΤΑ



Λάβαμε και ακολούθως δημοσιεύουμε επιστολή από συνάδελφο Αναπληρωτή Ψυχολόγο ΠΕ23, ο οποίος σε σχέση με την εμπλοκή που παρουσιάσθηκε στη διαδικασία τοποθετήσεως Ψυχολόγων ΠΕ23 στα ΚΕ.Δ.Δ.Υ της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, λόγω ακύρωσης των οριστικών πινάκων, θέτει 3 εύλογα ερωτήματα τα οποία χρειάζονται άμεση απάντηση από τους υπευθύνους.

Εμείς από την πλευρά μας υπενθυμίζουμε πως εντός ολίγου θα εισέλθουμε στο  2014 και είναι τουλάχιστον τραγελαφικό να συζητάμε αυτή τη χρονική περίοδο για "ακυρώσεις πινάκων", "νέες περιόδους ενστάσεων" κ.ο.κ.

Αναμένουμε δε με αγωνία την επίσημη τοποθέτηση  της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς και την παρέμβαση επί της υποθέσεως των θεσμικών οργάνων του Ε.Ε.Π σε τοπικό αλλά και σε πανελλαδικό επίπεδο.

Αυτό το βαρέλι δεν έχει πάτο τελικά...  

Β.Β
  
Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Στις 09/10/2013 κοινοποιήθηκε από την Περιφερειακή Διεύθυνση εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας η «Απόφαση κύρωσης οριστικών πινάκων κατάταξης υποψηφίων για πρόσληψη προσωρινών αναπληρωτών και ωρομισθίων Ε.Ε.Π. στις Σ.Μ.Ε.Α.Ε. και τα ΚΕ.Δ.Δ.Υ. και προσωρινών αναπληρωτών Ε.Β.Π. στις Σ.Μ.Ε.Α.Ε.».

 Ωστόσο σήμερα 13/12/2013 και παρόλο που 1ο) μέχρι στιγμής δεν έχει προσληφθεί κανένας Ψυχολόγος στην περιφέρεια Κ. Μακεδονίας 2ο) οι περισσότερες  περιφέρειες έχουν διαθέσει το δεύτερο πακέτο πιστώσεων  που προορίζεται για τα ΚΕΔΔΥ, δέχθηκα τηλεφώνημα από την γραμματεία της εν λόγω περιφέρειας, όπου με πληροφόρησαν, αντί της τοποθέτησής μου, τα εξής: να προσέλθω εγώ και οι υπόλοιποι ψυχολόγοι του πίνακα όσο το δυνατό πιο σύντομα στα γραφεία της Περιφέρειας για να ενημερωθώ προσωπικά και ενυπογράφως για ακύρωση των οριστικών πινάκων και νέα κατάταξη των υποψηφίων. Μάλιστα με ενημέρωσαν ότι θα ακολουθήσει νέα περίοδος ενστάσεων και θα έχω το δικαίωμα υποβολής νέας ένστασης. Σε διευκρινιστικές ερωτήσεις μου αρνήθηκαν να με ενημερώσουν περαιτέρω τηλεφωνικά.


Διερωτώμαι:


1) Είναι νόμιμο να μην ισχύει ο οριστικός πίνακας;


2) Είναι νόμιμη η καθυστέρηση διάθεσης των πιστώσεων και μάλιστα όταν οι υπόλοιπες περιφέρεις έχουν προσλάβει προσωπικό;


3) Είναι νομότυπη η διαδικασία που καλούμαστε να «συναινέσουμε» ενυπόγραφα για κατάργηση του οριστικού πίνακα των ψυχολόγων της 09/10/2013, της σύνταξης νέου πίνακα και του ορισμού νέας περιόδου ενστάσεων;



 Αν. Ψυχολόγος - ΠΕ 23.  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου