Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Ο ΟΔΗΓΟΣ ΕΣΠΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ Ε.Ε.Π ΣΕ ΚΕ.Δ.Δ.Υ ΚΑΙ Ε.Δ.Ε.Α.Υ


Επιτέλους υπεγράφη από τον Γ.Γραμματέα του Υ.ΠΑΙ.Θ κο Κυριαζή ο ΟΔΗΓΟΣ ΕΣΠΑ για τις προσλήψεις Ε.Ε.Π σε ΚΕ.Δ.Δ.Υ και Ε.Δ.Ε.Α.Υ. και λογικά, αν η λέξη αυτή υφίσταται για κάποιους ως έννοια ακόμη, αύριο οι Π.Δ.Ε της χώρας θα μπορέσουν να προσλάβουν το Ε.Ε.Π για τα ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Για τις Ε.Δ.Ε.Α.Υ έχει ο Θεός.

Β.Β

"Οδηγός Υλοποίησης και Εφαρμογής Φυσικού Αντικειμένου και Διαχείρισης Οικονομικού Αντικειμένου της Πράξης «Ανάπτυξη Υποστηρικτικών Δομών για την Ένταξη και Συμπερίληψη στην Εκπαίδευση των μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες - Μετατροπή του Ειδικού Σχολείου σε Κέντρο Υποστήριξης Ειδικής Αγωγής Εκπαίδευσης» των Αξόνων Προτεραιότητας 1, 2 και 3."

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΕΔΩ

Η ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΕΔΩ

2 σχόλια:

  1. Κύριε Βούγια καλησπέρα σας. Μερικές ερωτήσεις: 1) το ΕΕΠ στα ΚΕΔΔΥ θα προσληφθεί μέχρι τις 31/08/2014;
    2) Η Στερεά Ελλάδα και το Βόρειο Αιγαίο θα συμπεριληφθούν τελικά στις προσλήψεις για τα ΚΕΔΔΥ;
    3) Οι ΕΔΕΑΥ πάνε για το ...2014;

    Ευχαριστώ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τη χρονική διάρκεια πρόσληψης στα ΚΕ.Δ.Δ.Υ θα πρέπει να υπάρξει διευκρίνηση από το Υ.ΠΑΙ.Θ, μιας και το καλοκαίρι το ΚΕ.Δ.Δ.Υ λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας, όπως και ο ΟΔΗΓΟΣ αναφέρει.
    Για τη Στερεά και το Νότιο Αιγαίο ισχύει το "πάγωμα¨ των προσλήψεων μέχρι νεωτέρας.
    Για τις ΕΔΕΑΥ πιστεύω να προσλάβουν πριν από τα Χριστούγεννα, αλλά το τι πιστεύω εγώ μικρή σημασία έχει στο εγκαθιδρυθέν χάος του Υ.ΠΑΙ.Θ.
    Και δυο επισημάνσεις: Ο ΟΔΗΓΟΣ ομιλεί περί προσλήψεων στις ΕΔΕΑΥ ΜΟΝΟΝ Ψυχ. και Κ.Λ, ενώ οι υπεύθυνοι του Υ.ΠΑΙ.Θ έως τώρα ομιλούσαν για πρόσληψη Ε.Ε.Π και προβλέπονται οδοιπορικά για τις μετακινήσεις του Ε.Ε.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή