Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Διευκρινήσεις για αιτήσεις ένταξης σε Πίνακες για μόνιμους διορισμούς – Μέρος Β


Διευκρινήσεις για αιτήσεις ένταξης σε Πίνακες για μόνιμους διορισμούς – Μέρος Β

4 σχόλια:

  1. Την φετινή βεβαίωση προϋπηρεσίας θα την αναζητήσουν οι αρμόδιοι από την ΠΔΕ η χρειάζεται να προσκομίσουν εμείς την βεβαίωση (δηλαδή να κάνουμε αίτηση και να πάρουμε την βεβαίωση) Πηγή: www.especial.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα σας! Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι το οποίο με έχει μπερδέψει. Οι ΠΕ30 ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ οι οποίοι έχουν πτυχίο κοινωνικής διοίκησης και πολιτικής επιστήμης - κοινωνικής διοίκησης με κατεύθυνση προχωρημένου εξαμήνου κοινωνικής εργασίας ΑΕΙ πρέπει να έχουν απαραιτήτως και πτυχίο παιδαγωγικών σπουδών της ΑΣΠΑΙΤΕ (πρώην ΣΕΛΕΤΕ) ή πτυχίο που αντικαθιστά αυτό της ΑΣΠΑΙΤΕ; Ρωτάω επειδή στο ΦΕΚ γράφει ότι οι υποψήφιοι απόφοιτοι πανεπιστημίου που δε διαθέτουν παιδαγωγική και διδακτική επάρκεια κατατάσσονται μαζί με τους υποψήφιους απόφοιτους ΤΕΙ που διαθέτουν την επάρκεια αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα σας. Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής :Έχω πιστοποιητικό παιδαγωγικής και διδακτικής Επάρκειας (ΕΠΠΑΙΚ ΑΣΠΑΙΤΕ ) το οποίο είναι καταχωρημένο και επικυρωμένο στον ηλεκτρονικό μου φάκελο (opsyd).Ωστόσο διάβασα ότι η ΑΣΠΑΙΤΕ μοριοδοτειται και ως σεμινάριο (επιμόρφωση ) ζήτησα από τον φορέα να μου χορηγήσει μια βεβαίωση όπου να αναγράφονται όσα απαιτούνται για τις επιμορφώσεις. Αυτό θα πρέπει να το συμπεριλάβω στην υποενότητα 2 στην έντυπη αίτηση που θα καταθέσω στην περιφέρεια ως νέο δικαιολογητικο - προσόν (επιμόρφωση - κάτι ξεχωριστό από την παιδαγωγική επάρκεια) ή το συμπεριλαμβανω στην υποενότητα 3 ως συμπλήρωση καταχωρημενου δικαιολογητικου; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή