Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 2/03/2015 ΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. & ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ...ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ




Στις συναντήσεις που έγιναν σήμερα Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015 των Αιρετών του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού(Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) Βασίλη Βούγια και Δημήτρη Παπαευθυμίου με τον Αναπληρωτή Υπουργό Παιδείας κο Τάσο Κουράκη, με τον Διευθυντή του Γραφείου του κο  Χρήστο Πιλάλη , τις Συμβούλους του Υπουργού κες Τζένη Βαμβακά και Τούλα Τριανταφύλλου και τον Διευθυντή Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης κο Κωνσταντίνο Λολίτσα, προγραμματίσθηκε επίσημη συνάντηση της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας με την Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. και τους Αιρετούς του Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. την Δευτέρα  2 Μαρτίου 2015, ελπίζοντας πως μέχρι τότε θα  έχουν ορισθεί από τον Πρωθυπουργό οι αρμοδιότητες των Αναπληρωτών Υπουργών ώστε να υπάρξει βάση συζήτησης.

Όσον αφορά στην ανακατανομή των οργανικών κενών του Ειδικού Εκπαιδευτικού προσωπικού(Ε.Ε.Π.) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού(Ε.Β.Π.) κατά τα φαινόμενα αυτή θα γίνει μετά τη διενέργεια των Μεταθέσεων Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. για το 2015-16, οι οποίες πρέπει να προχωρήσουν άμεσα ώστε να δοθεί χρόνος να δημιουργηθεί για πρώτη φορά ο Ενιαίος Πίνακας Αναπληρωτών Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π.

Επίσης σύμφωνα με τη Διεύθυνση Ειδικής Αγωγής δρομολογείται στο αμέσως προσεχές διάστημα η σύνταξη Καθηκοντολογίου για το Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό(Ε.Β.Π.) το οποίο απασχολείται ως Συνοδός μαθητών στην Γενική Εκπαίδευση.

Με ότι νεώτερο θα επανέλθουμε.

Βασίλης Βούγιας
24/02/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου