Τρίτη, 28 Αυγούστου 2018

Εκτός κυβερνητικού σχήματος τελικά ο Δημήτρης ΜπαξεβανάκηςΕκτός κυβέρνησης τελικά ο Υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Δημήτρης Μπαξεβανάκης.

Στον ανασχηματισμό της κυβέρνησης που ανακοινώθηκε σήμερα, αυτή είναι η μοναδική αλλαγή όσον αφορά στο Υπουργείο Παιδείας, και η σύνθεση του διαμορφώνεται ως εξής:

Υπουργός: Κώστας Γαβρόγλου 
Αναπληρωτής Υπουργός Έρευνας και Καινοτομίας: Κώστας Φωτάκης
Υφυπουργός: Μερόπη Τζούφη

 Ο Δημήτρης Μπαξεβανάκης είχε τις ακόλουθες αρμοδιότητες ως Υφυπουργός Παιδείας:

α) Εκ της Γενικής Διεύθυνσης Σπουδών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, της Διεύθυνσης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, με το σύνολο των Τμημάτων που υπάγονται σε αυτή (άρθρο 28 του Π.δ. 114/2014).
β) Εκ της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς, της Διεύθυνσης Δια Βίου Μάθησης, με το σύνολο των Τμημάτων που υπάγονται σε αυτή (άρθρο 51 του Π.δ. 114/2014).
γ) Εκ των εποπτευόμενων φορέων του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, της εποπτείας του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.).

Σήμερα δε, έδωσε και την τελευταία του συνέντευξη, ως Υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων  στην εκπομπή ‘Άλλη Διάσταση’ της ΕΡΤ - http://seepea-stella.blogspot.com/2018/08/1_14.html-

Δείτε τη νέα σύνθεση της κυβέρνησης ΕΔΩ

Βασίλης Βούγιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου