Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Αύριο Τρίτη 27/8 η ανακοίνωση της Εγκυκλίου Αναπληρωτών Ε.Ε.Π/Ε.Β.Π & εκπαιδευτικών Ε.Α.Ε…Την ίδια μέρα συνάντηση του Προέδρου του Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α-ΣΤΕΛΛΑ και του Δ.Σ της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α με τον Υφυπουργό Παιδείας Συμεών Κεδίκογλου…Κατατέθηκε αιφνιδιαστικά σήμερα στη Βουλή το σ/ν για την Αναδιάρθρωση της Δ/θμιας εκπ/σης.




Αύριο Τρίτη 27/8/2013 το πρωί θα ανακοινωθεί- επιτέλους- η εγκύκλιος των Αναπληρωτών Ε.Ε.Π/Ε.Β.Π εκπαιδευτικών Ε.Α.Ε. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων θα είναι μια εβδομάδα.


Επίσης αύριο το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του υπογράφοντος Προέδρου του Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α-ΣΤΕΛΛΑ και του Δ.Σ της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α με τον Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κο Συμεών Κεδίκογλου, όπου και θα συζητηθούν θέματα του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού(Ε.Ε.Π) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού(Ε.Β.Π) και οι διορθώσεις επί του άρθρου 27-Θέματα ειδικής Αγωγής- του σχεδίου νόμου που κατατέθηκε αιφνιδιαστικά σήμερα Δευτέρα 26/8/2013 για συζήτηση στη Βουλή, όπου και θα ψηφισθεί στις 6 Σεπτεμβρίου 2013.

Βασίλης Βούγιας
26/8/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου