Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

"Δε θα γίνει πολιτική επιστράτευση των εκπαιδευτικών" - "Δεν κινδυνεύει καμία θέση εκπαιδευτικού"...Κ. Αρβανιτόπουλος στην εφημερίδα Realnews

 

Δεν κινδυνεύει καμία θέση εκπαιδευτικού διαβεβαιώνει ο υπουργός Παιδείας, Κ. Αρβανιτόπουλος, ο οποίος κάνει λόγο για ήπια αντιμετώπιση των εκπαιδευτικών που θα προχωρήσουν σε απεργίες στην αρχή της σχολικής χρονιάς

Ήπια αντιμετώπιση των εκπαιδευτικών αν αυτοί προχωρήσουν σε απεργίες στην αρχή της χρονιάς, προαναγγέλει ο υπουργός Παιδείας Κων. Αρβανιτόπουλος.
Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Realnews, αναφέρει ότι η κυβέρνηση δεν θα προχωρήσει σε πολιτική επιστράτευση, όπως είχε κάνει στις Πανελλαδικές και προσθέτει ότι «η ελληνική οικογένεια σηκώνει αρκετά βάρη και το τελευταίο που πρέπει να κάνουμε είναι να προσθέτουμε επιπλέον βάρη, αγωνίες και ανασφάλεια όσον αφορά τις σπουδές των παιδιών».

 Διαβεβαιώνει δε ότι «δεν κινδυνεύει καμία θέση εκπαιδευτικού», ούτε και θα συμμετάσχουν άλλοι στο β' κύμα κινητικότητας και πως «στόχος είναι να μην μείνει κανείς άνεργος».

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου