Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Μην ψάχνετε άλλο...Εμφυτεύσατε GPS σε κάθε Δημόσιο Υπάλληλο...Αυτή είναι η λύση για να συλληφθούν πάραυτα οι απανταχού κοπανατζήδες

 

 Διαβάζουμε στο ρεπορτάζ του e-go.gr

"Την κατάργηση της παραδοσιακής «κάρτας», με την οποία πιστοποιείται η προσέλευση και η αποχώρηση των δημοσίων υπαλλήλων από την υπηρεσία τους και την αξιοποίηση νέων καρτών με barcode, πρότεινε ο υπουργός Εσωτερικών Γ. Μιχελάκης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε χτες στο MEGA. 

 Με στόχο να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο των κοπανατζήδων ο κ. Μιχελάκης χαρακτήρισε «ξεπερασμένο» το σύστημα της κάρτας, που σε αρκετές περιπτώσεις έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο να «χτυπάει» τις κάρτες πολλών υπαλλήλων ένας εργαζόμενος εκ περιτροπής και εισηγήθηκε τη λειτουργία συστήματος ηλεκτρονικής κάρτας με μοναδικό αριθμό που θα αντιστοιχεί σε κάθε εργαζόμενο..."

 Μα και η κάρτα με barcode σε λίγο καιρό θα έχει διαβρωθεί από τους κακούς κοπανατζήδες, οι οποίοι εφευρετικοί όντες θα έχουν βρεί τα αδύνατα σημεία της.

Γι αυτό το λόγο και στην προσπάθεια να συνεισφέρουμε με ιδέες στην πάταξη του φαινομένου των κοπανατζήδων, στο βαθμό που οι αξιότιμοι αρμόδιοι Υπουργοί μας είναι φανερό πως  παραδέχονται πως "τζάμπα" λαμβάνουν το επίδομα θέσεως ευθύνης οι καθ ύλην αρμόδιοι για τον έλεγχο παρουσίας του υπαλλήλου στην υπηρεσία Διευθυντές, προτείνουμε:

Να προβούν αμέσως, οι αρμόδιοι επί των κοπανατζήδων υπαλλήλων ("κοπανατζηδολόγοι") σε εμφύτευση ηλεκτρονικής πλακέτας(GPS) εις καθένα Δημόσιο Υπάλληλο-εν δυνάμει κοπανατζή-ούτως ώστε ανά πάσα στιγμή να είναι εις γνώσιν της υπηρεσίας το που ευρίσκεται ακριβώς ο  εν δυνάμει κοπανατζής υπάλληλος.

Για το αν δουλεύει ή όχι επί της ουσίας,(αν και απ΄ότι καταλαβαίνουμε αυτό δεν πολυενδιαφέρει τους ιθύνοντες, εξ άλλου από δω και μπρός οι εναπομείναντες Δημόσιοι Υπάλληλοι θα έχουν μεταπτυχιακά και θα είναι ΑΣΕΠίτες, οπότε δεν χρειάζεται και να δουλεύουν κιόλας) σκεφτόμεθα πιθανές λύσεις τις οποίες και θα παρουσιάσουμε εν καιρώ.

Βασίλης Βούγιας

22/8/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου