Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αιγάλεω


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αιγάλεω
 
ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΟΞΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ. 
Η ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ ΑΥΤΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΙΣ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 ΚΑΙ ΩΡΑ 10.30 Π.Μ., ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ, ΜΕΣΩ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΥΠΟΥ, ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ.  
    ΟΙ ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΥ 90 ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΦΟΙΤΟΥΝ 145. 
ΑΝ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΕΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΛΟΙ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. 
ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ. ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΗ ΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ. 
ΤΟ, ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ, ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥΣ ΣΕ ΠΑΙΔΟΦΥΛΑΚΕΣ. 
ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. 
    ΑΠΟ ΤΟ 2007 ΕΧΕΙ ΙΔΡΥΘΕΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟ ΕΕΕΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ  ΤΙΠΟΤΑ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ  ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΤΟ ΕΕΕΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΕΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ, ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ. 
ΩΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ , ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΕΕΕΕΚ ΑΙΓΑΛΕΩ 
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ 
1.ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ 3ου Δ.Σ.  ΣΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ  ΕΕΕΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ. 
2.ΤΗΝ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΜΟΝΙΜΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ. 
3.ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΗ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. 
4.ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. 
    ΣΕ ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΜΠΡΑΧΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ. ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΩΦΕΥΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ  ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΓΝΟΙΑ. 
    ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ 10 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΙΣΟΤΙΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. 
    ΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ. 
   ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥ. 
<<ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ  ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΥΨΩΝΕΙ ΤΗΝ ΣΤΑΘΜΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.>> 
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015
 
ΣΧΟΛΙΟ enelea.blogspot.gr/: ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΙΔΡΥΘΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ. ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΡ. ΠΡΩΤΟΚ. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ: 43660 / 17.3.2015 ΚΑΙ ΤΙΤΛΟ: "ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ" (ΤΟ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΤΙΣ 12/3/15 ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛ.ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΟΛΜΕ). ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου