Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Ανήμερα της Μεταμορφώσεως Του Σωτήρος, ας μεταμορφωθεί και το Υ.ΠΑΙ.Θ ως προς την διοικητική του συνέπεια και ας προχωρήσει τις Υπηρεσιακές Μεταβολές του προσωπικού για να μπορέσουν να ανοίξουν τα σχολεία το Σεπτέμβριο



Της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, σήμερα, Τρίτη 6 Αυγούστου 2013 και οι εγκύκλιοι των Αποσπάσεων και των Αναπληρωτών του Ε.Ε.Π/Ε.Β.Π ακόμη να εκδοθούν.

 Έτσι καθίσταται πλέον βέβαιο πως η νεα σχολική χρονιά 2013-14 δεν θα ξεκινήσει με το εκπαιδευτικό προσωπικό στις θέσεις του, έτσι ώστε να μπορέσουν να λειτουργήσουν οι Σ.Μ.Ε.Α.Ε. και τα ΚΕ.Δ.Δ.Υ της χώρας.

 Μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικοί, τα θύματα της διαμορφωθείσας κατάστασης.

Διοικητικές αβελτηρίες, αδιατάρακτος γραφειοκρατία, άλλες σκοπιμότητες(;) καθιστούν την απρόσκοπτη ολοκλήρωση των Υπηρεσιακών Μεταβολών του εκπαιδευτικού προσωπικού όνειρο θερινής νυκτός. 

Δεν ομιλούμε εδώ για ύπαρξη οικονομικού κόστους κύριοι, ώστε να δικαιολογούνται τέτοιες ολιγωρίες, ομιλούμε για μη πρόβλεψη τήρησης των στοιχειωδέστερων εκ των διοικητικών πράξεων.

Κατά τα λοιπά απολύονται και τίθενται σε Διαθεσιμότητα άνθρωποι για να υπάρξει "εξορθολογισμός" του "Δημοσίου τέρατος". Μεριμνήσατε όμως, πρωταρχικώς, για τα στοιχειώδη υπηρεσιακά κύριοι, πριν απολύσετε...

 Σήμερα λοιπόν, δεν μας μένει κάτι άλλο πλην της ευχής μας, ανήμερα της Μεταμορφώσεως Του Σωτήρος, να υπάρξει και η ανάλογη αλλαγή - μεταμόρφωση της Διοικήσεως του Υ.ΠΑΙ.Θ και να εκδοθούν οι πολυπόθητες εγκύκλιοι.

Βασίλης Βούγιας
6/8/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου