Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

"Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ληφθούν εκ νέου οριζόντια μέτρα σε όλα τα υπουργεία"...δήλωσε ο Υφυπουργός Παιδείας Σ. Κεδίκογλου στο "Πρωινό MEGA"

 

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να ληφθούν εκ νέου  οριζόντια μέτρα σε όλα τα υπουργεία λόγω μεγάλης καθυστέρησης στην διοικητική μεταρρύθμιση, ο υφυπουργός Παιδείας, Συμεών Κεδίκογλου ο οποίος μίλησε στην εκπομπή "Πρωινό MEGA".

"Δεν μπορώ να το αποκλείσω γιατί αργήσαμε πάρα πολύ, πληρώνουμε το γεγονός ότι είχαμε επί ένα χρόνο σε αυτό το κρίσιμο υπουργείο, υπουργό της ΔΗΜΑΡ που δεν πίστευε και τόσο σε αυτή την αλλαγή, τολμώ να το πω αυτό το πράγμα, και ό,τι δεν το κάνεις εγκαίρως σου έρχεται μετά με πολύ πιο σκληρό τρόπο", είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με την διαθεσιμότητα, διαβεβαίωσε ότι από τους 2.000 εκπαιδευτικούς που ήδη ενταχθεί σε αυτό το καθεστών, οι 1.300 θα απορροφηθούν από το υπουργείο Υγείας, ενώ άλλοι 300 θα πάνε στους δήμους και από τους εναπομείναντες θα προσληφθούν ωρομίσθιοι στα ΙΕΚ.

Για το νομοσχέδιο της τεχνικής εκπαίδευσης, είπε ότι πρόκειται για νομοσχέδιο "τομή", το οποίο έρχεται μετά από πέντε χρόνια διαλόγου.
megatv.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου